EXCLUSIV  Cine sunt "adevărații putiniști". Ben-Oni Ardelean: Ei pică într-o capcană. O agresivitate bolnăvicioasă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ben-Oni Ardelean, deputat PNL, a vorbit la emisiunea „Ce se întâmplă?“, cu Răzvan Dumitrescu, despre cine sunt “adevărații putiniști“.

Deputatul Ben-Oni Ardelean a fost întrebat de jurnalistul Răzvan Dumitrescu, despre cine sunt adevărații “putiniști“, în contextul etichetelor primite de unii politicieni din România, dar și de pe plan internațional ca fiind “putiniști“, printre care Giorgia Meloni sau Marine Le Pen.

Răzvan Dumitrescu: Eu mă întreb dacă nu cumva adevărații putiniști nu sunt aceia care sunt etichetați așa, ci sunt cei de la butoane și structuri. Putin are nevoie de paranghelii de genul Șoșoacă, care nu o să ajungă niciodată într-un post de conducere sau are nevoie de oameni cu care să își ducă la îndeplinire planul, de oameni care au funcții de conducere în structurile europene?

Ben-Oni Ardelean: Vă dau un exemplu personal. Când a fost, în 2018, Referendumul pentru Familie, eram vicepreședintele Parlamentului României. Am avut la mine la birou 5 ambasadori, de la state foarte mari, nu vreau să le enumăr, care mi-au cerut imperativ, cum au știut ei mai persuasiv ca să renunțăm la Referendum, să oprim povestea aceasta pentru că este o poveste putinistă. Și la care eu le spuneam: Uitați-vă la mine, citiți CV-ul meu, vedeți parcursul meu profesional, parcursul meu de viață, backgroundul și familia extinsă din care vin. Eu sunt un anticomunist declarat, înrăit, pro-NATO, pro-Vest european, pro-America, probabil cel mai pro-american din tot Parlamentul României și voi îmi spuneți că sunt putinist? Am refuzat vizite oficiale în Rusia, înainte de războiul din Ucraina. Mi s-a zis că este propagandă putinistă. Păi, cum să fie propagandă putinistă, când eu susțin că aceasta este o normalitate pe piață.

Răzvan Dumitrescu: Dacă Putin spune că răsare Soarele pe cer și văd și eu acest lucru înseamnă că sunt putinist?

Ben-Oni Ardelean: Da...

Răzvan Dumitrescu: Ăștia sunt normali la cap sau sunt chiar ei putiniști?!

Ben-Oni Ardelean: Eu cred că ei pică într-o capcană...

Răzvan Dumitrescu: Nu cred că poți să fii, vorbind pe românește, mai prost decât prevede legea.

Ben-Oni Ardelean: Eu îi suspectez de o agresivitate bolnăvicioasă. În bolnăviciunea asta a lor, în nebunia minții lor, au mers atât de departe încât li s-a rupt firul logicii. Ei, în momentul acesta, cred, cu tărie, în povestea respectivă.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel