EXCLUSIV  Cine sunt băieții deștepți din Energie, pe seama cărora România ar putea pierde a treia tranșă din PNRR

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cine sunt directorii generali, președinții de consilii de administrații sau de supraveghere ai companiilor de stat din Energie care au speriat Vestul? De ce este pe cale România să nu primească acum, după unele estimări, câteva sute de milioane de euro? Ce înseamnă guvernanță corporativă, transparență și ce s-a înțeles în țară?

Citește și: A treia tranșă din PNRR: Comisia Europeană vrea suspendarea parțială a plății pentru România 

I. Care-i treaba cu țintele, jaloanele, tranșele din PNRR

După ce a analizat cererea de plată a celei de-a III-a tranșe din PNNR, Comisia anunța, în data de 15 octombrie 2024, că propune suspendarea plății deoarece "nu au fost atinse șase jaloane". "Este vorba despre reforme ale guvernanței întreprinderilor de stat (C4.R2/M79, C6.R2/M121 și C14.R9/M440), precum și de investiții din domeniul transporturilor (C4.I1/M72 și C4.I4/M86) și de o reformă a regimului fiscal al microîntreprinderilor (M8.R4/M206)", arată Comisia.

Referitor la o guvernanță transparentă a întreprinderilor de stat, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene trimitea, în 15 martie 2024, o anexă la scrisoarea de modificare a termenilor conveniți prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Prin acest document, România se angajează să demonstreze transparența procesului de numire și selecție în cadrul unor companii de stat, în urma așa-zisei reforme privind îmbunătățirea guvernanței corporative, fiind vizate în mod expres, dar nu limitativ, următoarele:  Romgaz, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, CE Oltenia, Oil Terminal, CONPET și SAPE.

28. -imagine fara descriere- (energie-scrisoare_85938800.jpg)

Sursa: Comisia Europeană

Ne-am propus, în acest articol, să observăm cine se află la conducerea acestor întreprinderi de stat, să căutăm CV-uri și să le compilăm cu declarațiile de avere.

Banii vorbesc, orice ar spune CV-ul, de aceea considerăm că importantă e și declarația de avere (obligatoriu de depus, completat etc., potrivit legii).

Astfel, potrivit art. 1 alin. (1) pct. 34 din Legea nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative, au obligația declarării averii şi a intereselor, printre alții, și:

  • membrii consiliilor de administraţie, ai consiliilor de conducere sau ai consiliilor de supraveghere, precum şi persoanele care deţin funcţii de conducere în cadrul regiilor autonome de interes naţional sau local, companiilor şi societăţilor naţionale sau, după caz, societăţilor reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, la care statul sau o autoritate a administraţiei publice locale este acţionar majoritar sau semnificativ, direct sau indirect, inclusiv în filiale sau alte dezmembrăminte şi unităţi ale entităţilor enumerate anterior, precum şi în societăţile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, la care una dintre entităţile enumerate anterior este acţionar majoritar sau semnificativ

Toate informațiile prezentate în acest articol sunt disponibile în mod public pe site-urile de interes (baftă, totuși, la căutat).

 

II. Companiile-cheie din domeniul energetic la care se referă Comisia

Comisia vorbește adesea, referitor la concursurile care se dau/numirile care se fac pentru ocuparea locurilor în aceste companii "de stat" (în calup) despre chestiuni ca:

  • anunțurile privind selecțiile membrilor - postate la "mica publicitate";
  • lipsa dovezilor că procedurile au fost competitive și transparente;
  • numiri fără procedură de selecție transparentă;
  • posibile conflicte de interese;
  • suprapuneri, relații ierarhice sau influențe politice.

Așa că ne-am propus să luăm câteva dintre companiile problematice enumerate și să vedem care e miezul problemei.

În acest articol, vom proceda în felul următor: vom lua primele declarații de avere regăsite pe site-ul ANI/pe site-ul companiilor vizate, luăm declarațiile de avere din prezent (unde e cazul) și comparăm datele.

CV-ul e cireșica de pe tort.

1. Hidroelectrica

a) Președintele consiliului de supraveghere Hidroelectrica - Nicolescu A.C. Petre Iulian (mandat 22.01.2024 - 28.03.2027). Din noiembrie 2019, este șef birou la SNGN Romgaz SA – FIGN Depogaz Ploiești

34. Foto: Ager... (petre-iulian-nicolescu_85169100.jpg)

1. Potrivit CV-ului acestuia, în 2015, a fost "Coordonator al grupului de lucru din partea Ministerului Economiei la elaborarea legislației specifice privind guvernanța corporativă în România (Legea nr. 111/2016 privind aprobarea OUG nr. 109/2011)" — adică exact legislația criticată de către Comisia Europeană pentru lipsa îmbunătățirii ei în timp. 

2. Începem prin a spune că, pe site-ul ANI, nu găsim date referitoare la declarația de avere de anul acesta a președintelui consiliului de supraveghere. Așa că trebuie să ne rezumăm la site-ul Hidroelectrica, unde în prim-plan apar oricum CV-urile, nu și declarațiile de avere/interese.

39. -imagine fara descriere- (nicolescu_ani_74056800.jpg)

3. Luând declarația de avere a lui Nicolescu A.C. Petre Iulian din 2023, completată la 30 de zile de la numirea în funcția de membru în consiliul de supraveghere (cum era la data respectivă), observăm următoarele:

1. -imagine fara descriere- (nicolescu_hidroelectrica_range-rover_64710200.jpg)

Nu știm ce fel de Range Rover este, cert e că pe un site prețul de pornire pentru un astfel de autoturism este de $86,645. Și în declarația de avere din 2024, Range Rover-ul subzistă. În declarația de avere din 2023, apare un autoturism de 35.502 RON înstrăinat prin vânzare către FLY ISPORT SRL.

4. Nicolescu A.C. Petre Iulian câștigă, anual, din două servicii/surse, respectiv de la Societatea Națională de Gaze Naturale ROMGAZ SA, Filiala de înmagazinare gaze naturale DEPOGAZ Ploiești și Societatea de Administrare A Participațiilor în Energie SA 205.529 RON + 37.043 RON. Adică 242.572 RON. Din alte surse, respectiv "indemnizație administrator", primește, anual, 59.558 RON.

5. Prezintă mai multe terenuri/clădiri, în Argeș sau în București (1 teren intravilan, 1 apartament și o casă de locuit). 

b) Președintele directoratului Hidroelectrica (CEO) - Borbely C. Karoly (mandat 07.11.2023-07.11.2027). Anterior,  a mai ocupat poziția de membru al consiliului de supraveghere al Hidroelectrica în perioada august 2017 – septembrie 2023

30. Foto: Ager... (karoly-borbely_25282000.jpg)

1. Potrivit CV-ului postat pe site-ul Hidroelectrica, are la activ 3 "cursuri/specializări": "Curs Construirea de afaceri în Piețe emergente (2013)", "Curs de Relații cu investitorii și guvernanța corporativă (2015)", "Curs de Guvernanță Corporativă (2020)".

Adică genul de cursuri care ar perfecționa cetățeanul în tipul de activitate vizat.

Cursul "Construirea de afaceri în Piețe emergente" (în engleză: Entrepreneurship in Emerging Economies) este, la acest moment, gratuit pe site-ul Harvard și are marcat, ca grad de dificultate, "curs introductiv".

38. -imagine fara descriere- (harvard-frate_47786600.jpg)

Reamintim faptul că forul european critică România pentru neadaptarea legislației privind guvernanța corporativă la vremurile noastre.

Ultimele modificări pe OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice apar în data de 9 septembrie 2024. Modificarea prevăzută în art. unic din OUG nr. 108/2024:

La articolul 1, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins:

"(5) Prevederile prezentei ordonanţe de urgenţă se aplică întreprinderilor publice din industria de apărare şi securitate naţională, precum şi celor care au ca obiect de activitate administrarea bazei materiale de reprezentare şi protocol. În aceste cazuri, procedura de selecţie a membrilor consiliului de administraţie cuprinde o etapă suplimentară, constând în efectuarea verificării de securitate prevăzută de Standardele naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate în România, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002, cu modificările şi completările ulterioare. În situaţia în care un candidat selectat nu a obţinut avizul favorabil necesar accesului la informaţii clasificate, acesta nu poate fi numit în funcţia de administrator al întreprinderii publice".

La articolul 1 alineatul (6), litera a) se abrogă.

La articolul 42, după alineatul (3^2) se introduce un nou alineat, alin. (3^3), cu următorul cuprins: "(3^3) În cazul în care funcţiile de preşedinte şi de vicepreşedinţi ai AMEPIP sunt sau devin vacante, Secretariatul General al Guvernului va proceda de îndată la organizarea procesului de selecţie a candidaţilor pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai AMEPIP. În această situaţie, prim-ministrul numeşte, prin decizie, preşedintele şi vicepreşedinţii, interimari, până la data numirii conducerii instituţiei potrivit prevederilor alin. (3), dar nu mai mult de 6 luni".

Atât cu modificările în 2024.

2. În 2015, potrivit declarației de avere postate pe pagina Hidroelectrica, Borbely C. Karoly, la vremea aceea director strategie și relații guvernamentale la S.C. Hidroelectrica SA, prezenta nu mai puțin de 9 terenuri și 4 clădiri (în Buzău, Constanța, București, Hunedoara etc.).

Dacă ne uităm cu atenție în declarația din 2015, putem observa că Borbely Gagu Mariana Luana (n.r., Borbely G.M.L.), la vremea respectivă, deținea în deplinătate (100%) Bazinul Olimpic Buzău.

3. -imagine fara descriere- (borbely_karoly_hidroelectrica_2015_45466500.jpg)

2. Revenind în 2024, potrivit declarației de avere a lui Borbely C. Karoly postate pe site-ul Hidroelectrica, regăsim în continuare (și) mai multe case/terenuri/bunuri imobile lato sensu listate, respectiv 9 terenuri și 5 clădiri (în Buzău, Voluntari, Constanța, București, Hunedoara).

3. În 2024, Borbely C. Karoly a declarat ceasuri și bijuterii în valoare de 15.000 EUR.

4. La capitolul active financiare, Borbely C. Karoly are mai multe conturi deschise la diverse entități financiar-bancare. Valoarea totală a activelor financiare se ridică la 888.956,1654 RON.

6. -imagine fara descriere- (borbely_hidroelectrica_active-financiare_2024_67110600.jpg)

5. De asemenea, valoarea totală a plasamentelor, a investițiilor directe și a împrumuturilor acordate însumează 2.082.111,28 RON.

7. -imagine fara descriere- (borbely_active-financiare_2024_54408000.jpg)

6. La capitolul venituri, Borbely C. Karoly însumează, anual, în declarația de avere, următoarele: 44.000 RON (de la Hidroelectrica, în calitate de "membru consiliul de supraveghere"), 24.166 RON (de la Orange Romania Communications), 72.000 RON (de la Hidroelectrica, în calitate de "Director General CEO") și 10.000 RON (de la Mol Romania PP, în calitate de "Membru CS").

2. Nuclearelectrica

a) Președintele consiliului de administrație Nuclearelectrica - Chirica N. Minodor Teodor (mandat 29.09.2022 - 29.09.2026). Din 1998, Chirica Minodor Teodor a ocupat diferite funcții de conducere la Nuclearelectrica, pe care a condus-o în calitate de director general din martie 2005 până în ianuarie 2009. A fost director general al AMEC Nuclear România (2009 - 2013) și director general al EnergoNuclear (2013 - 2017) 

35. captură ec... (chirica-minodor_40801800.jpg)

Sursă: captură ecran energynomics

1. Este inginer termoenergetic, absolvent al Universității Politehnica din București – Facultatea de Energetică (1964-1969) și doctor în Energetică (2006), potrivit CV-ului postat pe site.

Listăm doar prima pagină cu (aproape) toate funcțiile de conducere/executive/neexecutive/de consiliere din consilii de administrație/directorat:

  • Expert: Consiliere a directorului general Nuclearelectrica SA (16 octombrie 2017 până în prezent);
  • Director General SC Energo Nuclear SA (noiembrie 2013 – octombrie 2017);
  • Expert: S.N. Nuclearelectrica SA (septembrie – noiembrie 2013);
  • Director General SC AMEC NUCLEAR RO (iunie 2009 – august 2013).

2. În declarația de avere din 2024, Chirica N. Minodor Teodor prezintă nu mai puțin de 6 bunuri imobile (în Argeș sau București, cotă-parte 1/1 sau, pentru casa de locuit din București, 1/3.

3. La capitolul active financiare, Chirica N. Minodor Teodor are deschise 14 conturi la instituții financiar-bancare, totalizând 1.183.106,6214 RON.

9. -imagine fara descriere- (active-financiare_nuclearelectrica_chirica_2024_34309800.jpg)

4. Dacă ne uităm pe veniturile anuale declarate în 2024 de Chirica N. Minodor Teodor, observăm că încasează, din "indemnizație CA", 201.043 RON. Din investiții, respectiv "cupon titluri de stat" mai încasează 6.650 RON, 5.737 RON și 10.710 RON. Din pensii mai încasează încă 134.048 RON.

b) Director General (CEO) al Nuclearelectrica - Ghiță D. Cosmin (mandat: 12.02.2023-12.02.2027. A mai fost o dată director general Nuclearelectrica, din septembrie 2017

32. Foto: Ager... (cosmin-ghita_98090700.jpg)

1. Potrivit unui CV din 2022 de pe site-ul Nuclearelectrica, în perioada 04.2017-09.2017 a fost "consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului" pe: 

  • probleme de securitate energetică și politici energetice
  • contribuție la dezvoltarea cadrului legislativ și de reglementare offshore
  • promovarea a trei proiecte de interconectare ca proiecte comune de interes pentru a obține finanțare de la UE etc.

În acea perioadă vizată în CV, prim-miniștri au fost Sorin Grindeanu/Mihai Tudose.

2. În declarația de avere din 2017, activele financiare ale lui Ghiță D. Cosmin arătau în felul următor:

10. -imagine fara descriere- (active-financiare_ghita_nuclearelectrica_2017_58194900.jpg)

2. În declarația de avere din 2024, activele financiare ale lui Ghiță D. Cosmin, director general Nuclearelectrica, se prezintă astfel.

11. -imagine fara descriere- (active-financiare_ghita_2024_17549800.jpg)

3. Venitul net anual, conform contractului de mandat (director general/administrator executiv al Societății Naționale "Nuclearelectrica" SA) încasat anual de Ghiță D. Cosmin este de 840.965 RON. Mai încasează încă un venit net de 56.160 RON, potrivit contractului de mandat, în calitate de administrator neexecutiv, de la RoPower Nuclear SA. Din investiții, respectiv "principal și cupon dețineri titluri de stat Ron venit net" mai încasează 107.200 RON.

4. Din plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, câștigă 162.000 USD + 55.250 RON. Din "alte active producătoare de venituri nete" câștigă 3.000 EUR.

3. Romgaz

a) Președintele consiliului de administrație Romgaz - Drăgan S. Dan Dragoș (mandat: 16.03.2023 - 16.03.2027). A mai avut un mandat, în aceeași funcție, începând cu data de 18.03.2021

31. Foto: Ager... (dan-dragos-dragan_57127700.jpg)

1. Potrivit CV-ului, are o diplomă de bacalaureat și a studiat la Colegiul economic nr. 1, Virgil Madgearu din București (1987-1991). Apoi, s-a înscris la A.S.E. București, Facultatea de cibernetică, statistică și informatică economică (1991). Astfel, are o diplomă în economie, specializarea management și informatică economică (1991-1999).

Aflat în băncile facultății (07.1994–12.1995), a fost Coordonator executiv al proiectului "Sirti SpA Romania Branch (Pirelli Group)". Aflat, de asemenea, în băncile facultății (08.1996–11.2000) a fost și Director executiv la Soemma SA, București.

2. Pe site-ul ANI, în dreptul celor două declarații de avere ale acestuia din 2024, sunt trecute instituții diferite (respectiv, Secretariatul General al Guvernului - 30.04.2024 ȘI ROMGAZ SA - 29.04.2024) pentru aceeași funcție, respectiv secretar de stat.

15. -imagine fara descriere- (dan-dragos-dragan_nu-exista_2_19648400.jpg)

(captură site ANI, de unde aflăm că declarația de avere din anul 2024 există, dar este completată exclusiv din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei)

5. Să luăm declarația de avere din data de 29.04.2024 (unde apare, pe site-ul ANI, ca "instituție", ROMGAZ SA). La "plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate", observăm că "acțiunile sau părțile sociale în societăți comerciale" se află în eter.

Valoarea totală la zi pentru acțiuni/părți sociale este de 4.739.397 RON, însă nu aflăm și câte acțiuni/părți sociale deține. Să nu mai vorbim despre înșiruirea "BRD TLV DIGI SNG REFE EL". Sau a cumpărat BRD-ul DIGI în aprilie 2024 și nu știam.

18. -imagine fara descriere- (plasamente_investitii_dragan_93687800.jpg)

6. Observăm că, la bunuri imobile, Drăgan S. Dan Dragoș are trecute 1 teren agricol în Brăila și 3 apartamente în București. Le deține în cotă-parte de 100% (pentru apartamente) sau 3/8 (pentru terenul agricol).

7. Are 6 conturi deschise la diverse instituții financiar-bancare. Activele financiare totalizează 3.428.302 RON.

20. -imagine fara descriere- (active-financiare_romgaz_dragan_43136000.jpg)

8. Găsim, la "alte active producătoare de venituri nete" următoarea chestiune. Nu știm ce reprezintă "contractul de vânzare-cumpărare echipament IT nr. 1/2021" în valoare de 117.000 RON, producător de venituri nete, dar știm totuși că s-a contractat în 2021. Și mai știm că suntem la declarația care începe cu "Subsemnatul (...), având funcția de Secretar de stat".

21. -imagine fara descriere- (alte-active-producatoare-de-venituri-nete_dragan_2024_92177100.jpg)

9. Din toate sursele de venituri anuale, mai câștigă: 116.808 RON (secretar de stat, Ministerul Energiei); 109.715 RON (BRD, DIGI, TLV, SNG, SNP - dividende); 98.608 RON (BRD, DIGI, TLV, SNG, SNP - câștig titluri de valoare); 26.828 RON (Banca Transilvania - dobânzi).

În fine, de la SNGN Romgaz, ca "membru", mai câștigă încă 189.213 RON.

b) Director general Romgaz - Popescu Răzvan (mandat: 16.05.2023 - 16.05.2027). A mai fost director general, potrivit CV-ului, și începând cu data de 17 august 2022

33. Foto: Ager... (razvan-popescu_41064400.jpg)

1. Potrivit CV-ului postat pe site-ul Romgaz, are o diplomă de bacalaureat, obținută la Colegiul Național Traian, Drobeta Turnu Severin, profil matematică-informatică (intensiv engleză) - 15 septembrie 2000 – 14 iunie 2004. De asemenea, potrivit aceluiași CV, este doctorand în Economie la ASE (2018 – în curs).

2. Să ne rezumăm la o declarație de avere din 2021, după care vom lua o declarație de avere din 2024.

3. Două imobile dobândite prin donație în București:

22. -imagine fara descriere- (razvan-popescu-imobile_romgaz_46935800.jpg)

4. Avea, în 2021, ceasuri în valoare de 15.000 EUR.

23. -imagine fara descriere- (razvan-popescu_ceasuri_romgaz_30258300.jpg)

5. Încasa, în 2021, din venituri de la Romgaz Mediaș, în calitate de director economic, un spațiu liber. De asemenea, încasa, de la BNR, în 2021, ca "arbitragist principal", 166.787 RON.

29. -imagine fara descriere- (razvan-popescu_venituri_2021_41526500.jpg)

6. În 2021, avea în conturi (nu știm ce conturi, pentru că e un spațiu liber) următoarele:

24. -imagine fara descriere- (razvan-popescu_romgaz_conturi_2021_89595400.jpg)

7. În 2024 câștigă, de la Romgaz, în calitate de director general, 628.979 RON.

4. Oil Terminal

a) Director general - Ciutureanu G. Viorel Sorin (mandat: 20.06.2023 – 20.06.2027)

36. Sursa: Mar... (sorin-ciutureanu_66494100.jpg)

Sursa foto: Marieta Stasi, Facebook

1. Potrivit CV-ului, Ciutureanu G. Viorel Sorin are multe calificări/diplome de la "OK SERVICE CORPORATION": Guvernanța corporativă și Managementul riscului (decembrie 2017), Comunicarea în organizație (septembrie 2017), Leadership strategic și Management inovator (decembrie 2016), Guvernanța Corporativă (decembrie 2016), Management și leadership executiv (iulie 2016), Leadership și comunicare (decembrie 2015), Sistem de control intern/managerial și managementul riscului/Auditor intern în sectorul public (iulie 2015).

A făcut, potrivit aceluiași CV, două facultăți în două județe diferite: Facultatea de Drept, Universitatea "Andrei Șaguna" și Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", București (1994-1999). De asemenea, are și master în Științe juridice. Nu scrie unde.

Universitatea Andrei Șaguna se află în Constanța. Academia de Poliție se află în București.

26. -imagine fara descriere- (cv_oil-terminal_52182800.jpg)

Mai are, potrivit aceluiași CV, și centura neagră în arte marțiale.

2. Potrivit declarației de avere din 2024, Ciutureanu G. Viorel Sorin are un teren intravilan în Constanța și o casă de locuit, tot în Constanța (ambele în cotă-parte de 100%).

3. Are 2 conturi în bănci (Banca Transilvania și BCR):

27. -imagine fara descriere- (ciutureanu_conturi_2024_55062000.jpg)

4. La Hidroelectrica, are 2736 de acțiuni/părți sociale, totalizând 298.417,28 RON.

5. Mai are și o datorie de 95.000 RON, la BCR.

6. De la Oil Terminal câștigă o remunerație de 406.953 RON în calitate de director general. Din investiții, respectiv "vânzare acțiuni H2O" la Bursa de Valori București, mai câștigă 326.131 RON.

Din alte surse, în calitate de administrator la RAJA, mai câștigă încă 151.969 RON. În calitate de președinte al consiliului de administrație la două spitale din Constanța (Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța) mai câștigă 1.500 RON + 1.718 RON.

III. Anexe

Letter-of-15-March-2024-on-the-agreement-to-the-modification-of-the-Operational-Arrangements-between-the-European-Commission-and-Romania.pdf

Positive-preliminary-assessment-of-the-satisfactory-fulfilment-of-milestones-and-targets.pdf

Borbely_C_Karoly_CV_Hidroelectrica.pdf

Borbely_C_Karoly_Declaratie_de_avere_2015.pdf

Borbely_C_Karoly_Declaratie_de_avere_2024.pdf

Nicolescu_AC_Petre_Iulian_CV_Hidroelectrica.pdf

Nicolescu_AC_Petre_Iulian_Declaratie_de_avere_30_zile-de_la_numire_2023.pdf

Nicolescu_AC_Petre_Iulian_Declaratie_de_avere.pdf

Chirica_Minodor_Teodor_CV_Nuclearelectrica.pdf

Chirica_Minodor_Teodor_Declaratie_de_avere_2022.pdf

Chirica_Minodor_Teodor_Declaratie_de_avere_Nuclearelectrica_2024.pdf

Cosmin_Ghita_CV_Nuclearelectrica.pdf

Cosmin_Ghita_Declaratie_de_avere_2024.pdf

Cosmin_Ghita_Declaratie_de_avere_Nuclearelectrica_2017.pdf

Dan_Dragoș_Dragan_CV.pdf

Dan_Dragos_Dragan_Declaratie_de_avere_Romgaz_2024_29_04.pdf

Dan_Dragos_Dragan_Declaratie_de_avere_Romgaz_2024_30_04.pdf

Popescu_Razvan_CV_Romgaz.pdf

Popescu_Razvan_Declaratie_de_avere_Romgaz_2021.pdf

Popescu_Razvan_Declaratie_de_avere_Romgaz_2024.pdf

Ciutureanu_Viorel_Sorin_CV_2024.pdf

Ciutureanu_Viorel_Sorin_Declaratie-de-avere_2024.pdf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel