Cine sunt cei doi suspecți în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, prinși în Marea Britanie. Sunt prieteni din copilărie - Foto în articol

Află în articol cine sunt cei doi suspecți în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, prinși în Marea Britanie.

Doi dintre bărbaţii care l-ar fi bătut şi ucis pe Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu, au fost prinşi în Marea Britanie, a anunţat, duminică, Poliţia Română. În tot acest timp, liderul asasinilor din Sibiu este în continuare de negăsit.  Oamenii legii îl caută acum pe cel de-al treilea suspect - Cosmin Costinel Zuleam.

De altfel, Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele celor trei, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj, iar Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj.

Cum au acționat cei trei indivizi

Din probatoriu administrat până acum la dosar, Laurențiu Ghiță ar fi fost cel care a amenințat-o pe fiica milionarului cu pistolul.  După modul de operare surprins pe camerele de supraveghere, niciunul dintre cei doi nu ar fi liderul grupării, ci al treilea, care încă nu a fost prins. Acesta ar fi, de altfel, chiar individul surprins pe camerele de supraveghere cu o zi înainte de atac și care a plecat din țară, alături de concubina lui, ajutat de Ilie Sitariu, primul suspect reținut de oamenii legii în acest caz.

Există suspiciunea că ceilalți doi suspecți, adică Cristian Minae și Laurențiu Ghiță, ar fi plecat din țară prin Serbia, cu mașina cu care au venit până la Deva, care aparține unuia dintre ei. 

Cei trei suspecți se cunosc încă din copilărie

 

Potrivit Antena 3 CNN, toți cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu se cunosc încă din copilărie. Doi dintre ei chiar au crescut împreună pe aceeași uliță.  Este vorba despre Cristian Marian Minae și Laurențiu Ghiță. Amândoi sunt din localitatea doljeană Gighera, sat Zăval. Doar câteva case le despart domiciliile. Amândoi au și făcut pușcărie. Minae a jefuit niște bătrâni, iar Ghiță a spart un bar dintr-o localitate învecinată. 

Mama lui Minae nu vrea să vorbească despre fiul ei. Vecinii sunt și ei reticenți. Unii recunosc că nu vor să se bage, alții au doar cuvinte de laudă pentru ei, potrivit jurnaliștilor care au mers în localitatea respectivă pentru a obține mai multe informații.

Cel de-al treilea suspect, Cosmin Costinel Zuleam, este din localitatea Valea Stanciului, situată la circa 15 kilometri de comuna natală a prietenilor săi. Acesta s-a făcut remarcat în străinătate. În anul 2020 a spart un magazin de telefoane dintr-un mall din Slovenia iar valoarea pagubelor s-a ridicat la suma de 155 de mii de euro. El a stat timp de 17 luni în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel