Cine sunt părinții lui Călin Donca. Cu ce se ocupa în trecut mama acestuia

Foto: TikTok Călin Donca
Foto: TikTok Călin Donca

Cazul lui Călin Donca, milionarul care este acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, a atras atenția opiniei publice, iar informațiile personale despre acesta nu contenesc să apară.

Călin Donca a fost reținut de DIICOT în urmă cu 10 zile și ulterior arestat preventiv, după ce a fost acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

În cadrul unei emisiuni online, Călin Donca a vorbit despre părinții săi și a spus cu ce se ocupau aceștia înainte ca el să ajungă să aibă o situație materială foarte bună.

Călin Donca provine dintr-o familie modestă, cu salarii decente, dar care l-a încurajat pe acesta să muncească pentru a-și depăși condiția și  a avea o situație financiară cât mai bună.

CITEȘTE ȘI        -        Vecinii lui Călin Donca, detalii stânjenitoare despre „milionarul de carton“ / „Trăiește în casă și cu amanta și cu soția“

„Mama a fost profesoară și pe lângă serviciu mai făcea și bișniță. Mergea la sârbi și ducea ceva și aducea altceva în schimb, ca să mărească puțin veniturile familiei. Tatăl meu lucra ca inginer, la un moment dat a avut și un post de conducere.

A venit acum la Brașov și locuiește cu mine, dar mama mea mai locuiește și la Timișoara și aici. Ea nu se poate desprinde de Timișoara”, a spus Călin Donca în cadrul unei emisiuni online.

Călin Donca a mărturisit în cadrul aceleiași emisiuni că părinții săi întotdeauna l-au susținut, iar mama sa a fost cea care l-a încurajat cel mai mult să reușească în viață.

CITEȘTE ȘI       -        Călin Donca, mesajul zilei prin intermediul avocaților / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel