Cine va fi următorul primar al Capitalei? Andrei Caramitru: Bucureştiul, pierdut iremediabil...

Andrei-Caramitru
Andrei-Caramitru

Un nou scandal se naşte în PNL. După ce Ludovic Orban a declarat, în urmă cu două zile, că vrea să impoziteze specialiştii din IT iar mai mulţi lideri ai partidului i-au cerut acestuia demisia, a venit vremea schimbărilor de rânduri în organizaţia PNL Bucureşti. Cristian Buşoi şi-a dat demisia, iar locul său ar putea fi luat de Rareş Bogdan. 

În acest context, există posibilitatea ca viitorul candidat al PNL la primăria Capitalei să fie chiar Rareş Bogdan, care ar putea intra în luptă cu Gabriela Firea, actualul primar general. 

Cu toate astea, Andrei Caramitru spune că partidele de tradiţie nu mai au nicio şansă în capitală, pentru că bucureştenii vor altceva. 

"(PNL vs PSD n.r.) Meciul celor cu 15 la suta in Bucuresti. Câștigător sigur: USR/PLUS care a luat 40 și ceva la sută. Nu mai plecati după fente. Bucureștiul este pierdut iremediabil de partidele vechi. Atât primăria generală cât și toate sectoarele", a scris Caramitru pe pagina sa de Facebook. 

Nicuşor Dan ar putea fi o variantă pentru primăria Capitalei din partea USR/PLUS. Fostul lider USR a anunţat că vrea să candideze şi aşteaptă susţinerea foştilor colegi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel