Ciocolată de casă, REȚETA unui bucătar celebru. Familia o va adora!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat cum se prepară ciocolata de casă.

Ingrediente pentru ciocolata de casă 

750 gr lapte praf

400 gr zahăr tos

150 ml apă

70 gr cacao

200 gr unt cu 82% grăsime

2-3 lingurițe ulei de portocale

nuci

fistic

cireșe pentru decor

Mod de preparare

Se pun la fiert apa cu zahărul și se lasă până se topește bine zahărul. Se adaugă untul, se lasă să se topească, apoi se adaugă cacao și se omogenizează compoziția. Urmează laptele praf, apoi aromele, nucile și fisticul.

Compoziția se răstoarnă într-o tavă tapetată cu folie alimentară și se dă la rece până devine fermă, notează a1.ro.

Se scoate ciocolata de casă de la rece, se porționează în cuburi, apoi se servește, decorată cu cireșe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel