Ciolacu a izbucnit când a auzit o propunere de premier: Doamne ferește! Dorim să construim, nu să distrugem / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Premierul Marcel Ciolacu a susținut declarații de presă în cadrul cărora a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre cine ar putea fi premier în cazul în care va ajunge președinte, subliniind că alegerea depinde de votul românilor și de formarea unei coaliții de guvernare. 

Jurnaliștii prezenți l-au întrebat pe Marcel Ciolacu despre declarația sa anterioară, în care spunea că, în cazul în care va ajunge președinte, nu va numi un premier de la PSD. Aceștia au insistat și l-au întrebat pe cine are în vedere și de unde intenționează să ia premierul. 

„Vreți numele sau partidul? Popescu, de la un partid politic. Oameni buni, românii hotărăsc cine va fi următorul prim-ministru. Așa scrie la Constituție.", a spus premierul. 

 

„Propunere” de premier: NU

 

„Dar nu Virgil Popescu.”, a ținut să completeze Sorin Grindeanu care era alături. 

„Doamne ferește! Dorim să construim, nu să distrugem. Consider că următorii, cel puțin, 4 ani, pentru România, vor fi cei mai importanți ani și va fi cea mai mare creștere în dezvoltare și în economie. Cu adevărat, sunt ferm convins de această dată că niciun partid nu va avea 50%. Deci se va face o coaliție de guvernare.

Cum va fi această coaliție? E în funcție de votul românului, în funcție de cât ia fiecare partid în parte. Am zis foarte clar că dacă românii vor decide să fiu președintele României, eu cred că este corect ca de la celălalt partid politic, care va constitui coaliția împreună cu Partidul Social Democrat, să dea primul ministru.", a spus premierul Marcel Ciolacu. 

 

Marcel Ciolacu: Nicolae Ciucă nu o să câștige

Jurnaliștii prezenți i-au menționat premierului faptul că aceeași întrebare i-a fost adresată și lui Nicolae Ciucă care a zis că nu îl va numi premier pe Marcel Ciolacu în cazul în care ajunge președinte. Răspunsul premierului a stârnit râsul celor prezenți. 

„E și normal pentru că dânsul nu o să câștige.”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă l-ar numi premier pe Nicolae Ciucă sau pe Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a răspuns că nu crede că președintele Iohannis este interesat de această funcție.

„Pe cine să pun? Nu cred că e interesat domnul președinte de asemenea funcție.”, a spus premierul Marcel Ciolacu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel