Ciolacu, către Șoșoacă: Sunteți o mincinoasă ordinară!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a avut un schimb acid de replici cu senatoarea Diana Șoșoacă, la finalul ședinței unde au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor.

Plenul reunit al parlamentului a votat proiectul de eliminare a pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor.

S-au înregistrat 382 de voturi 'pentru', 3 abțineri, iar 3 parlamentari au fost prezenți și nu au votat.

În timpul ședinței, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal. Președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis s-a văzut nevoit să îi taie microfonul, după ce aceasta a intervenit în nenumărate rânduri pentru a bloca dezbaterile. În replică Șoșoacă și-a adus un fluier și o talangă pe care le-a folosit la tribuna plenului blocând astfel dezbaterile generale.

Aceasta nu s-a oprit nici după ședință. În timp ce Marcel Ciolacu se afla la o conferință de presă, la finalul votului pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, senatoarea Diana Șoșoacă l-a întrerupt și i-a îndreptat o serie de insulte.

Marcel Ciolacu: Nu am văzut-o pe Șoșoacă să fluiere și în Ambasada Rusiei așa cum face în Parlament

„Cred că atât la Senat, cât și în regulamentul plenului comun, trebuie luată o decizie, aceeași care s-a luat și în Camera Deputaților, pe care am și votat-o, împreună cu colegii mei. Lucrurile trebuie să intre într-o normalitate, suntem la mai mult de 30 de ani de la Revoluție. Am intrat deja într-o democrație consolidată.

Ce este ciudat... același lucru s-a întâmplat de 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Astăzi, de Ziua Drapelului României, aceeași persoană repetă același lucru. Eu pe respectiva persoană am văzut-o de Ziua Națională a Rusiei, la Ambasada Rusiei. Nici nu a fluierat, nici nu a urlat, nu a făcut absolut nimic (n.r. instigator). Eu cred că trebuie să vedem lucrurile în ansamblul lor. Este o provocare! Este un gen de căpușare a evenimentelor naționale ale României, cu toate că spunem că iubim România. De Ziua Națională a României este circ, de Ziua Drapelului este circ, acesta este un atac la statul român”, a declarat Marcel Ciolacu înainte să fie întrerupt.

Senatoarea l-a acuzat pe premier de „dictatură” în Parlament pentru că nu le-ar fi permis neafiliaților să vorbească.

„Du-te în America și linge-i că le-ai vândut țara asta”, a strigat Șoșoacă la premier.

„Doamnă, sunteți o mincinoasă ordinară”, a replicat Marcel Ciolacu, înainte să plece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel