Ciolacu, de față cu Cîrstoiu: M-am săturat de explicațiile astea!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Cătălin Cîrstoiu, Gabriela Firea și Sebastian Burduja au susțint o conferință de presă, astăzi, 20 martie 2024.

Premierul Marcel Ciolacu a spus că s-a săturat de explicațiile celor care au fost primari și nu au făcut nimic. El a explicat de ce fel de primar are nevoie Capitala, de fapt.

„Eu m-am săturat să văd explicații de ce nu se poate! Când se apropie alegerile, vin politicienii în fața românilor și încep să explice cum adversarii politici le-au tăiat aripile și ei aveau o viziune extraordinară, voiau să facă multe.

Sunt excepții întotdeauna și, cum spuneau doamna Gabriela Firea și domnul Sebastian Burduja, cei trei primari de sector pe care nu i-am văzut până acum plângându-se la televizor să spună de ce nu pot face. Au spus că ar fi putut face mai multe.

Oameni buni, vorbim de Capitala României, vorbim de București, vorbim de un primar general care trebuie să coordoneze o echipă, care trebuie să fie un manager și un catalizator al oamenilor performanți din toate domeniile.

Vorbim de un primar general care să fie căutat și să primească vizitele altor primari europeni și, de ce nu, mondiali. Nu am văzut acest lucru până acum!

După 32 de ani de la Revoluție, vedem în continuare cum se fac drumuri, cum nu avem căldură, cum vorbim de termoficare, cum vorbim de fiecare copac din pădure, dar pierdem perspectiva.

De când sunt prim-ministru, nu m-a căutat niciodată primarul general al Capitalei. L-am întrebat pe domnul Simonis, președintele Camerei, dacă dansul a fost căutat de primarul general și mi-a spus că nu l-a căutat niciodată.

Ce poți să construiești... Dacă domnul primar general ar fi venit la mine, categoric că împreună cu echipa guvernamentală am fi căutat soluții. Dacă ar fi venit la Parlament, s-ar fi căutat soluții pentru modificări legislative astfel încât să se termine o dată discuțiile.”, a spus Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel