Ciolacu, despre ce s-a discutat la ședința liderilor social-democrați europeni (PES) de la Bruxelles

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre discuțiile purtate la ședința liderilor social-democrați europeni (PES) de la Bruxelles. 

Marcel Ciolacu a menționat că a discutat cu șefii de stat și de guvern din Europa despre necesitatea unei Uniuni Europene mai solidare, care să respecte toți cetățenii. Premierul a subliniat că familia politică europeană va fi mai bine reprezentat în viitoarea conducere a UE și că va continua să facă eforturi pentru ca vocea României să fie ascultată. De asemenea, acesta a evidențiat respectul și influența de care se bucură PSD în cadrul PES, subliniind capacitatea partidului de a reprezenta interesele românilor cu forță și profesionalism.

„Am discutat astăzi la ședința liderilor social-democrați europeni (PES) de la Bruxelles cu șefii de stat și de guvern din Europa despre mesajul puternic transmis de români pentru o Uniune Europeană mai solidară, care să își respecte toți cetățenii.

Familia noastră politică europeană urmează să fie reprezentată mult mai bine în viitoarea structură de conducere a UE și vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea României să fie ascultată.

În interiorul PES, Partidul Social Democrat este un partid respectat și influent, capabil să reprezinte cu forță și profesionalism interesele românilor.", a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel