Ciolacu, întâlnire cu lideri PSD. Dumitru Buzatu, întrebarea la care a refuzat să răspundă

Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui, a făcut declarații în contextul întâlnirii convocate de Marcel Ciolacu.

„Marcel Ciolacu oferă funcții și (...) nu știu de unde le are”, a spus Dumitru Buzatu, luni seară, într-o intevenție telefonică la Antena 3. „Nu trebuie să ne pierdem rațiunea, să aruncăm tot felul de calitați de salvator”, a mai zis acesta.

„Nu a avut loc nicio întâlnire statutară la structurile regionale care să pună problema viitorului partidului și viitorul președintelui care a candidat. Sigur că e o problemă, dar nu cred că în felul acesta se poate rezolva. (...) Nu întâlniri în cinci, șase, șapte oameni, ci în structuri consacrate”, a adăugat Dumitru Buzatu.

Am fost invitat să particip, dar nu am vrut și am comunicat motivele”, a precizat președintele PSD Vaslui. Întrebat ulterior de Cătălina Porumbel la Antena 3 cine l-a sunat pentru a participa, nu a dorit să răspundă. În schimb, s-a rezumat la a spune: „Nu e important. Unul dintre colegi m-a întrebat dacă doresc să vin. Nu am să-i dezvălui numele. Am explicat că particip doar la întâlnirile statutare ale partidului!”

De asemenea, întrebat dacă a fost sunat de Ionel Arsene, a declarat: „Nu voi dezvălui numele colegului. Am vorbit cu Ionel Arsene, o convorbire amicală, l-am informat că nu voi participa la asemenea întâlniri, cu scopul de a-l influența pentru a nu se duce nici el".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel