Ciolacu, înțepături la adresa USR, la Timișoara, în fața lui Fritz: Ghinion! PSD-ul și PNL-ul s-au unit / Toată sala a aplaudat

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, participă la Congresul UDMR de la Timișoara.

Președintele Partidului Social Democrat este astăzi prezent la Congresul UDMR de la Timișoara. În momentul în care a luat cuvântul, Marcel Ciolacu a zis:

„Românii s-au săturat să le spunem să accepte inflația, să accepte scumpirile, iar noi, o asemenea forță politică, creată în această coaliție, să nu găsim soluții. S-au săturat să dăm vina unii pe alții. De obicei, cu adevărat domnule primar (n.r. Dominic Fritz, primarul din Timișoara), din patru în patru ani făceam alegeri ca să aflăm PSD-ul sau PNL-ul cum guvernează cu UDMR-ul. Ghinion! PSD-ul și PNL-ul s-au unit.

Nu cred că mai așteaptă cineva de la noi să găsim motive: De ce nu a fost căldură în Timișoara? De ce nu s-a acționat pentru că, vezi Doamne, formațiunea politică ce-l reprezintă pe domnul primar nu mai face parte din guvernare și, deci, trebuie pedepsiți timișorenii? Nu s-a întâmplat, domnule primar, domnul premier Ciucă mi-a dat telefon și mi-a spus: Marcel, trebuie să ajutăm Timișoara! Nimeni nu a avut vreo reținere. S-au dus vremurile acelea. Cu adevărat, reprezentați USR-ul, deci se confirmă faptul că nimeni nu-i perfect“, a spus Marcel Ciolacu, moment în care toată sala a izbucnit în râs și aplauze.

„Această coaliție a fost corectă și încearcă să repare lucruri, fiindcă acum a venit nota de plată“, a mai adăugat, ulterior, Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat.

Congresul UDMR are loc astăzi, 28 aprilie 2023, la Timișoara, iar Kelemen Hunor, președintele în funcție al formațiunii, candidează pentru un nou mandat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel