Ciolacu, întrebat dacă va candida la președinția României / Ce spune de o alianță cu PNL

Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Marcel Ciolacu a spus dacă va candida la președinția României în anul 2024.

Marcel Ciolacu a spus, luni seară, la Antena 3 CNN, la emisiunea Sinteza Zilei, dacă va candida la președinția României.

„Candidați la președinția anul viitor?“, a întrebat Mihai Gâdea.

„Nu mi-am făcut niciun gând de a candida la funcția de președinte al României până în acest moment. Sunt suficiente provocări în acest scurt mandat de prim-ministru și vreau ca România să aibă un buget sustenabil și predictibil și toate reformele care sunt prinse în PNRR, dar care sunt și baza aderării României la OECD să fie implementate“, a spus premierul Ciolacu.

„În SUA se știu candidații, știm și bătălia, au apărut sondaje, dar cu un anumit timp înainte, oamenii ar trebui să știe cine candidează. Dacă nu vă gândiți dumneavoastră, aveți pe altcineva în vedere?“, a întrebat Mihai Gâdea.

CITEȘTE ȘI        -        Ciolacu, anunțul zilei despre creșterea pensiilor

„Cred că România trebuie să aibă un președinte de stânga. Este evident că marile provocări sunt crizele sociale și după 20 de ani trebuie să vină un astfel de președinte. Eu voi susține un președinte de stânga. O să am discuții cu colegii“, a spus premierul.

„Există vreo variantă să faceți vreo alianță cu PNL pentru alegerile acestea și să fie și o alianță electorală?“, a insistat Mihai Gâdea.

„Nu exclud absolut nimic în politică, nu e ușor de realizat, dar trebuie să recunoaștem că această coaliție a adus o stabilitate României și o stabilitate mult așteptată în toată zona România și Polonia contează imens din punct de vedere geostrategic în acest moment“, a precizat Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI        -        Ciolacu, măsură drastică, după scandalul cu Buzatu, pentru PSD-iștii care vor candida

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel