Ciolacu, la finalul vizitei în Portul Constanţa: Jungla a dispărut, mă refer la vegetaţie. Anumite animale au mai rămas

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, marți, 1 noiembrie, la finalul unei vizite în Portul Constanţa, că, în martie-aprilie, a constatat că este o „junglă” pe infrastructura de căi ferate, precizând că acea junglă a dispărut şi menţionând că se referă la vegetaţie. 

„Aş dori să îi mulţumesc domnului ministru Sorin Grindeanu, pentru că, pentru a treia oară, m-a invitat în Portul Constanţa. Prima dată, cred că în martie, aprilie, când am constatat cu toţii jungla pe infrastructura de căi ferate şi mă bucur mult că astăzi am constatat că acea junglă a dispărut, mă refer la vegetaţie. Sunt ferm convins că anumite animale au mai rămas prin port, dar domnul director împreună cu Protecţia Animalelor vor rezolva această problemă în scurt timp”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, marţi, în Portul Constanţa.  

„Este pentru prima oară o schimbare de viziune în Ministerul Transporturilor şi o atenţie deosebită din partea ministrului Sorin Grindeanu. Am văzut după declanşarea conflictului din Ucraina cât de importantă este această infrastructură şi cât de important este Portul Constanţa, care, din acest moment, a devenit un hub principal de intrare, în primul rând a grânelor către toată Europa. Avem de-a face anul acesta cu creştere de 400% faţă de perioada din 2020-2021 în privinţa contractării lucrărilor de construcţie şi modernizare în infrastructura rutieră, respectiv 16,7 miliarde de lei fără TVA. În Portul Constanţa vorbim de o modernizare de peste un miliard de euro din fonduri nerambursabile. Reprezintă cea mai bună dovadă că România îşi doreşte să devină un puternic jucător regional”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Citește și...

PSD, mari schimbări la alegerile prezidențiale. Ciolacu, detalii despre candidatul din 2024

 

În altă ordine de idei, amintim că Marcel Ciolacu nu exclude ca la alegerile prezidențiale PSD să aibă un candidat din exteriorul partidului. 

„Am spus că nu vreau să scot această opțiune. Da (n.r. sunt suficienți oameni în PSD dintre care s-ar putea alege), dar nu mai vreau să... Există o teorie că devii prizonierul șanțului pe care îl sapi. Eu nu vreau să devin prizonierul acestui șanț și am zis că este cazul ca PSD să găsească o altă abordare”, a spus Marcel Ciolacu la DCNewsTV.

„Sunt și îndreptățit să încerc acest lucru”, a continuat Marcel Ciolacu. „Am încercat de patru ori și ne-am rupt gâtul. Nu am reușit să lămurim românii că este nevoie de un președinte social-democrat să conducă România”, a subliniat acesta.

„Am închis cutuma că președintele partidului este automat și candidat la funcția de președinte! Am introdus faptul că, de această dată, nu numai un grup restrâns de oameni va alege viitorul candidat. Nu. Cine dorește să acceadă la această funcție trebuie să meargă în fiecare județ, în interiorul fiecărei organizații, cu competitorii pe care o să-i aibă și să explice de ce dorește să devină președinte. Este o decizie care mă privește și pe mine, și pe copiii mei, și pe ai lor. Cred că este abordarea corectă”, a conchis Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel