Ciolacu: Multă lume s-a năpustit asupra ministrului de Finanţe, dar e un om foarte responsabil

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Premierul Marcel Ciolacu, aflat luni la Varna, a declarat că Guvernul ar putea propune noi instrumente fiscal-bugetare privind cheltuielile, dar a subliniat că nu este vorba despre noi taxe. 

Marcel Ciolacu a menţionat că, deşi în această perioadă multă lume 's-a năpustit' asupra ministrului de Finanţe, acesta este un om 'foarte responsabil'. Premierul a făcut precizările după ce a fost întrebat ce va face Guvernul în cazul în care Curtea Constituţională a României va amâna să se pronunţe în privinţa pachetului de măsuri fiscal-bugetare sau dacă va admite sesizarea de neconstituţionalitate.

'Deciziile CCR nu se discută, se pun în aplicare. Dacă va fi o astfel de decizie, vom veni foarte repede cu modificări. (...) Am făcut un mecanism şi am stopat foarte mult cheltuielile în sistemul bugetar şi încă ţinem sub control. Ştiu că foarte multă lume, în această perioadă, s-a năpustit asupra ministrului de Finanţe, dar să ştiţi că e un om foarte responsabil şi a avut o abordare total profesionistă şi avem în acest moment instrumentele necesare. E posibil să venim, nu cu noi taxe, cu alte instrumente fiscal-bugetare, în ceea ce priveşte mai ales cheltuielile, astfel încât să menţinem acest echilibru', a spus premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel