Ciolacu-Ponta, întâlnire surpriză la inaugurarea Falezei "Ivan Patzaichin". Bogdan Chirieac: Dacă Ciolacu strânge toate forțele PSD-ului...

Ciolacu-Ponta, întâlnire surpriză la inaugurarea Falezei "Ivan Patzaichin". Bogdan Chirieac: Un lucru bun pentru România. Dacă Ciolacu strânge toate forțele PSD-ului... / Foto: Facebook Horia Teodorescu
Ciolacu-Ponta, întâlnire surpriză la inaugurarea Falezei "Ivan Patzaichin". Bogdan Chirieac: Un lucru bun pentru România. Dacă Ciolacu strânge toate forțele PSD-ului... / Foto: Facebook Horia Teodorescu

Marcel Ciolacu și Victor Ponta s-au întâlnit la inaugurarea Falezei "Ivan Patzaichin".

Marcel Ciolacu și Victor Ponta s-au întâlnit la inaugurarea Falezei "Ivan Patzaichin", actualul premier lansându-i fostului prim-ministru o invitație la bere. Analistul politici Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3 CNN.

"Acum nu știu dacă a fost chiar surpriză pentru că e vorba de o așa distanță, fix la Tulcea la inaugurarea Falezei "Ivan Patzaichin" realizată de președintele CJ Tulcea Horia Teodorescu și 40 de milioane de euro investiții europene în port și în faleză.

E un moment important în România, noi care nu atragem fonduri europene, dar parcă și domnul Ponta acolo... Eu mă bucur însă dacă domnul Ciolacu strânge toate forțele PSD-ului deoarece are nevoie de oameni cu multă experiență în economie, iar Victor Ponta are mandatul acesta de prim-ministru în care a redus taxele și economia a decolat.

Bogdan Chirieac: Un lucru bun pentru România

De exact asta are nevoie și economia în vremea lui Marcel Ciolacu. Problema este gaura aceea care înțeleg că atinge 70 de miliarde mai nou și ea trebuie astupată rapid, deoarece dacă nu ne încheiem ținta de deficit va fi greu cu fondurile europene, de care noi depindem acum la maximum, adică sunt esențiale pentru România fondurile europene, chiar așa puține câte absorbim.

Deci, experiența economică a lui Victor Ponta poate fi de mare ajutor lui Marcel Ciolacu. Plus că Ponta este un politician bine pregătit, dacă se hotărăște și cei doi lideri cad de acord să tragă în aceeași direcție, eu zic că e un lucru bun pentru România", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel