Ciolacu, propunere pentru studenţi: parteneriat cu Guvernul. "Este o necesitate accesul dumneavoastră la informaţii"

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu le-a propus studenţilor să facă un parteneriat cu Guvernul. 

Şeful Executivului a vorbit şi despre accesul la educaţie, în deschiderea Forumului Studenţilor Români de Pretutindeni. Timp de cinci zile, studenţii vor elabora o serie de propuneri pe care le vor înainta Guvernului pentru îmbunătăţirea vieţii tinerilor.

Marcel Ciolacu crede că România se poate dezvolta la adevăratul potenţial doar prin încurajarea tinerilor să se implice prin proiectele pe care le propun. Acesta a vorbit despre parteneriatul dintre tineri şi Executiv, de care să beneficieze societatea noastră.

"E o necesitate accesul dumneavoastră la decizia guvernamentală şi, de asemenea, e o necesitate accesul dumneavoastră la informaţii. Ca să obţineţi această informaţie, trebuie să existe acest parteneriat. Ca noi să avem parte de feedback-ul dumneavoastră şi de viziunea dumneavoastră, trebuie să existe acest parteneriat", a spus premierul, potrivit Rador.

Timp de cinci zile, Forumul Studenţilor Români de Pretutindeni, care are loc la Palatul Victoria, va elabora o serie de propuneri pentru îmbunătăţirea educaţiei şi a vieţii tinerilor din ţara noastră, pe care le vor înainta Guvernului

"Decalaj între generaţia mea şi generaţia dumnevaostră"

"În acelaşi timp, mă bucur că Forumul Studenţilor Români de Pretutindeni, repet, devine o tradiţie pentru Guvernul României. Pentru că România se poate dezvolta la adevăratul său potenţial, doar prin încurajarea tinerilor să se implice prin promovarea şi susţinerea proiectelor şi acţiunilor voastre. De aceea, cu toată sinceritatea, vă asigur de tot sprijinul meu.

Există un decalaj între generaţia mea şi generaţia dumneavoastră şi poate nu întâmplător, pentru că sunt conştient de acest decalaj. Avem şi astăzi, în această sală, cel mai tânăr ministru pe care l-a avut Guvernul României. Sunt ferm convins că se va prezenta singur mai târziu. E o necesitate accesul dumneavoastră la decizia guvernamentală şi, de asemenea, e o necesitate accesul dumneavoastră la informaţii. Ca să obţineţi această informaţie, trebuie să existe acest parteneriat. Ca noi să avem parte de feedback-ul dumneavoastră şi de viziunea dumneavoastră, trebuie să existe acest parteneriat", a mai punctat premierul.

Mai multe declarații ale premierului, la Forumul Studenţilor Români de Pretutindeni>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel