Ciolacu: Rareș Bogdan este „slobod la gură”

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a spus că Rareș Bogdan este „slobod la gură”.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit despre declarațiile dure pe care deseori le face liberalului Rareș Bogdan.

„Rareș Bogdan este un om politic care vine din presă, mai slobod la gură. Îl deranjează nedreptățile, cum mă deranjează și pe mine, dar fiecare are modul său de a se exprima. Dar nu cred că Rareș Bogdan este un antieuropean. Sub nicio formă”, a spus Marcel Ciolacu la Digi 24.

„Îl cunosc pe Rareș Bogdan, mie nu mi-a lăsat niciodată impresia că este un antieuropean. Suportă mai greu nedreptatea. Câteodată face anunțuri mai pompieristice, cum a fost „vom termina în 30 de zile pensiile speciale”. Anunțul nu m-a ajutat cu nimic, pe dânsul cu atât mai puțin, dar s-a dovedit că e un mecanism întreg și există niște negocieri când iei decizii atât de importante. Dar eu nu-l consider extremist pe Rareș Bogdan, dimpotrivă, îl consider un patriot și un român corect care se supără mai repede decât ceilalți”, a adăugat președintele PSD.

Amintim că, la începutul lunii septembrie, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spunea că liberalii nu vor să părăsească guvernarea, dar a menţionat că în ultimele luni cele două partide din coaliţie nu au fost "pe picior de egalitate", motiv pentru care PNL îşi va schimba atitudinea.

„PNL nu părăseşte guvernarea, nu părăseşte corabia atunci când e greu, în plină furtună. Ne-am asumat guvernarea în timpul pandemiei, în timpul începutului războiului din Ucraina şi în vremurile extrem de complicate ale crizei energetice. Nu avem niciun motiv să părăsim guvernarea, dar vom fi extrem de duri începând de acum şi trebuie să fim trataţi pe picior de egalitate, pentru că nu mai acceptăm niciun fel de atac şi niciun fel de încercare de a izola PNL sau de a pune la colţ primarii noştri, preşedinţii de consilii judeţene sau reprezentanţii noştri din teritoriu. Deci nu părăsim guvernarea, nu se pune această problemă, suntem responsabili, avem o asumare clară în faţa românilor. Dacă alţii vor să părăsească guvernarea, pot să o facă, noi vom guverna în continuare", a arătat Rareş Bogdan, într-o declaraţie acordată presei, înainte de şedinţa coaliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel