Ciolacu, reacție după scandalul din Piața Unirii / video

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Premierul Marcel Ciolacu a susținut declarații de presă în cadrul cărora a vorbit despre scandalul din Piața Unirii. 

Întrebat dacă i se pare normal ca într-o capitală europeană să existe o astfel de situație, premierul Marcel Ciolacu a exprimat regretul său cu privire la conflictul din Piața Unirii și a subliniat că lucrurile au intrat pe un făgaș normal. 

„E regretabil mai ales că vorbim de Capitala României. S-a intrat pe un făgaș normal. Haideți să lăsăm instanța și oamenii de specialitate să decidă.”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul a afirmat că nu poate continua dialogul deoarece nici el și nici jurnaliștii prezenți nu cunosc adevărul. El a evitat să comenteze declarațiile lui Daniel Băluță și ale lui Nicușor Dan, subliniind că așteaptă să vadă ce va decide instanța.

„Eu nu pot continua acest dialog în termenii pe care îi puneți dumneavoastră, pentru că nu știți nici dumneavoastră adevărul și nici eu. Eu nu comentez nici ce spune domnul Băluță, nici ce spune domnul primar general. Eu vreau să văd ce spune instanța.”, a spus Marcel Ciolacu.

 

„Intrăm într-o zonă mult prea neserioasă"

Întrebat dacă  a vorbit cu primarul Daniel Băluță, premierul a spus că a discutat cu acesta și i-a spus că ceea ce se întâmplă, atât din partea primarului general, cât și în spațiul public, nu este permis. 

„Da, am vorbit cu domnul Băluță și i-am spus că nu este permis ce se întâmplă, nici de partea primarului general, nici ce se întâmplă în spațiul public. Eu am înțeles totuși că domnul Băluță, cu o zi înainte, a prezentat ce se va face.

După cum am văzut expertizele și faptul că, acum doi ani, domnul primar general spunea că e o urgență acel pasaj, între timp nu mai e o urgență. Deja mi se pare că intrăm într-o zonă mult prea neserioasă.”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul a afirmat că legea trebuie respectată și că, în prezent, există reglementări clare privind atribuțiile fiecăruia.

„Legea trebuie respectată. În acest moment, există o lege cu atribuțiile fiecăruia. Dacă vrem să modificăm ceva, se merge la Parlament.”, a spus Marcel Ciolacu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel