EXCLUSIV  Ciolacu: ”Românii vor ieși în stradă cu furcile!” / Ciuvică, veste proastă pentru șeful PSD

Justitie
Justitie

Mugur Ciuvică a comentat afirmaţia lui Marcel Ciolacu despre faptul că, în curând, românii vor ieşi în stradă din cauza modului în care guvernează coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR.

În contextul unei discuţii despre mutările pe care vor să le facă cei de la putere în domeniul justiţiei, Mugur Ciuvică a declarat că românii, de data asta, nu vor mai ieşi în stradă pentru justiţie aşa cum au făcut în timpul guvernării PSD - ALDE.

"Nu iese lumea în stradă pentru justiţie, decât dacă e scoasă de cineva. Iar în momentul de faţă nu are cine să scoată lumea în stradă. Au fost nemulţumiri, dar nu vor ieşi în stradă. Am văzut şi eu pe site-urile securiste că ba au numit pe una, aveau treabă cu Hosu, nu mai ştiu cu cine, dar se certau pe site-uri. Nu iese lumea în stradă.

Lumea a ieşit în stradă cu eforturi mari de organizare şi logistice şi financiare şi propagandă imensă atunci, cu ciuma roşie.

Nu iese lumea în stradă cât încă mai are bani de-o pâine? Când a ieşit lumea în stradă, în România, în mod natural? A ieşit şi atunci împinşi de sărăcie, atunci cu Arafat (n.r. - când Traian Băsescu, pe atunci preşedinte, l-a atacat pe Raed Arafat). În rest, când a ieşit cineva de capul lui în stradă? În momentul de faţă nu are cine să scoată lumea în stradă", a declarat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră".

Ciolacu: Românii vor ieși cu furcile în stradă!

Președintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că 'românii vor ieși cu furcile în stradă pentru sărăcie'. Întrebat de Andreea Crețulescu duminică seară, la România TV, care crede că este cea mai mare provocare pentru România în prezent, 'în valul patru', liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a răspuns că 'nu suntem pregătiți.'

'Ne-a luat pe nepregătite și valul patru. Dar vedeți, sunt proteste pentru principii. Nu sunt pentru sărăcie.', a adăugat Ciolacu.

Totuși, președintele PSD crede că 'românii vor ieși cu furcile în stradă pentru sărăcie.'

'Doi ani au reușit să nenorocească acest popor. Nu se poate ca o treime dintre români să aibă salariul minim pe economie. Nu știu dacă face toată lumea evaziuni.', a mai declarat Marcel Ciolacu la RTV. 

VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel