Ciolacu spune că alimentele nu s-au mai scumpit: Ordonanța și-a atins scopul

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

În cadrul Ședinței de Guvern de astăzi, 10 august, Premierul Marcel Ciolacu a spus că alimentele nu s-au mai scumpit.

„La 10 zile după intrarea în vigoare a Ordonanței privind reducerea prețurilor la alimentele de bază, toată lumea vede că există o scădere semnificativă la anumite produse față de tarifele de luna trecută.

Mai mult, putem observa cu toții că produsele alimentare nu s-au mai scumpit. Practic, Ordonanța își atinge scopul și doresc să-l felicit pe domnul ministru al Agriculturii, Florin Barbu, pentru perseverență. A lucrat din greu ca să putem adopta această măsură esențială, iar acum domnul ministru merge zilnic în supermarketuri să vadă prețurile. 

Cred că fiecare ministru și demnitar trebuie să facă la fel în magazinele din toată țara. În loc de invenții precum penuria, falimentul și alte grozăvii, astăzi realitatea arată că sunt prețuri cu 30%-40% mai mici la anumite produse de bază.

Mai mult, inflația este cu o singură cifră. Acesta este adevărul!

Observ că și astăzi domnul ministrul al Transporturilor, Sorin Grindeanu, are noi proiecte de hotărâri de Guvern care au ca scop crearea frontului de lucru pentru șantiere de infrastructură.”, a spus Premierul Marcel Ciolacu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel