Marcel Ciolacu spune că va demisiona dacă PNL iese din coaliţie

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, în cazul în care PNL va ieşi din coaliţia de guvernare, va demisiona din funcţia de premier.

"Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern. Dacă se rupe această coaliţie, vă spun foarte clar, înseamnă că acest proiect politic pe care l-am acceptat şi eu, şi l-au acceptat şi colegii mei într-un moment dificil al României - să nu uităm ce era acum doi ani de zile - într-o discuţie bărbătească între mine şi preşedintele Nicolae Ciucă.... Categoric, dacă cineva va ieşi din această coaliţie, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni, fără nicio reţinere", a spus Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă va demisiona din funcţia de premier în cazul în care PNL va ieşi din coaliţie, Ciolacu a răspuns: "Categoric".

"Mie nu mi-e frică de probleme, cum nu mi-e frică de cinci luni şi cred că am dovedit acest lucru. Dar e o construcţie politică. În momentul în care unul dintre parteneri a ieşit de la guvernare, e normal ca primul-ministru să ducă mandatul preşedintelui. Ne întoarcem la români, românii au întotdeauna dreptate şi am terminat discuţiile. Nu suntem nici primul, nici ultimul stat care are alegeri anticipate", a afirmat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel