Ciolan de porc pe varză. Rețeta care te ademenește pe loc. Cum se prepară.
un ciolan de porc
500 ml bere blondă
o ceapă
2 morcovi mari
200 ml supă
cimbru
foi de dafin
partea verde a unui praz
sare
piper
ulei
Ciolan de porc pe varză. Ingrediente garnitură varză
o varză
2-3 linguri sos de roșii
2 linguri ulei
sare
piper
Vezi și: Cum cureți rapid vinetele coapte. Trucul nebănuit care-ți ușurează munca
Ciolan de porc pe varză. Rețeta care te ademenește pe loc. Cum se prepară. Ciolanul curățat, spălat și uscat se rumenește pe toate părțile în ulei. Se scoate și se pune ceapa tocată, se pun morcovii tăiați rondele, se lasă 3 minute, se toarnă berea și se fierbe 20 de minute, scrie retetepractice.ro. Apoi se adaugă supa, cimbrul, foile de dafin, partea verde de la praz, sarea și piperul. Se lasă să dea în clocot.
Ciolan de porc pe varză. Rețeta care te ademenește pe loc. Cum se prepară. Ciolanul se pune la cuptor cu amestecul de mai sus și se lasă 2 ore, stropindu-l cu sosul din tavă din când în când.
Ciolan de porc pe varză. Rețeta care te ademenește pe loc. Cum se prepară. Între timp, se taie varza mănunt și se pune la călit în ulei, cu sosul de roșii. Se acoperă cu un capac și se lasă 20 de minute, apoi se potrivește gustul de sare și piper. Se servește împreună cu ciolanul gata rumenit.
Vezi și: Cum bați albușurile spumă într-un minut. Ai greșit până acum! Trucul secret
De ce se tulbură zeama murăturilor. Cea mai mare greșeală pe care o faci
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu