Ciorba ardelenească cu usturoi este mai mult decât gustoasă. Se prepară simplu, iar rezultatul este absolut delicios.
Ingrediente
1 piept de pui
3 morcovi
1 bucată de ţelină
1 ceapă
1 ardei
4-5 căţei de usturoi
1 roşie decojită
1 ceşcuţa orez
2 gălbenuşuri
300 g smântână
pătrunjel verde
puţin oţet
Ciorbă ardelenească cu usturoi. Pieptul de pui tăiat cubuleţe se pune la fiert în apă. Când începe să fiarbă, se adună spuma, după care se adaugă ceapa tocată mărunt, ardeii cubuleţe, morcobii şi ţelina cubuleţe sau date pe razătoarea mare şi orezul spălat.
Ciorbă ardelenească cu usturoi. Se pune sare după gust sau delikat. La final, se adaugă usturoiul zdrobit, gălbenuşurile frecate cu smântâna şi oţetul după gust, scrie petitchef.ro.
Ciorbă ardelenească cu usturoi. Aceasta e o variantă mai dietetică a ciorbei, însă legumele se pot căli în ulei şi apoi să se pună la fiert.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu