Deși poate suna puțin ciudat, ciorba de ouă este făcută în anumite zone ale țării. Are multe proteine și se prepară într-un timp relativ scurt.
Exact, ați auzit bine! Există ciorbă de ouă. Deși nu se prepară în toate zonele țării, este cu adevărat o rețetă delicioasă pentru unii dintre noi, scrie carteadebucateamamei.ro. O puteți încerca și voi!
- Sare
- Vegeta
- Ouă
- Ceapă
- Morcovi
- Boia de ardei
- Bulion sau suc de roșii
- Pătrunjel
Într-o oală se pune apa la fiert cu puțină sare. La începutul fierberii se adaugă un morcov ras sau tăiat mărunt, o ceapă tăiată mărunt, boia de ardei, vegeta.
După ce au fiert legumele se adaugă ouăle. Acestea se sparg pe marginea oalei și se mai lasă la fiert aproximativ 10 minute. La urmă se adaugă o lingură de bulion și pătrunjel tăiat mărunt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu