Ciorbă de pasăre. Cea mai bună reţetă. Chiar şi cei mofturoşi o vor adora

Ciorba de pasăre nu ar trebui să lipsească din frigiderul nimănui. Vă prezentăm o reţetă delicioasă, pe care chiar şi cei mai mofturoşi o vor adora. 

Ingrediente

Carne de pasăre de curte

1 ceapă

2 morcovi

Păstârnac

Ţelină

1 ardei

3 roșii

1 ou pentru tăiței

1litru borș

1legatură leuștean

Citeşte şi Gogoşi cu lingura. Reţeta simplă a bunicii

Mod de preparare

Se pune carnea de pasăre la fiert, iar când dă în clocot se spumuieşte. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să adăugaţi zarzavatul tăiat cubuleţe. După ce s-a fiert carnea, se adaugă borşul şi tăiţeii.

Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute. La final adaugaţi leuşteanul.

Citeşte şi Plăcintă dobrogeană. Reţeta simplă şi delicioasă a gospodinelor pricepute

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel