CIORBĂ DE PERIȘOARE. Cum se prepară: REȚETA. Dacă ți-e poftă de delicioasă ciorbă de perișoare, o poți face chiar tu. Iată rețeta după care o poți prepara.
Ingrediente pentru ciorba de perișoare
4 costiţe de porc
1 morcov mare
30 ml ulei
2 cepe
1/2 ţelină mică
150 gr smântână
1 lingura faina
1 legătură de patrunjrel
sare şi piper după gust
250 gr carne tocată (amestec vită-porc)
1/2 ceapă
1 lingura orez
1 ou
1 linguriţă griș
2 fire de pătrunjel
sare şi piper
Vezi și: Mămăliguţă umplută. Rețeta tradițională pe care românii o iubesc
Pizza rapidă la tigaie. Rețeta ușoară, gata în 15 minute
Cum se prepară ciorba de perișoare
CIORBĂ DE PERIȘOARE. Cum se prepară: REȚETA Se pun la fiert costiţele în 1,800 ml apă rece, timp de 40 minute, la foc mediu. Zarzavatul se dă pe razătoare şi se căleşte în ulei.
CIORBĂ DE PERIȘOARE. Cum se prepară: REȚETA După ce s-a înmuiat, se pune în supă şi se mai fierbe 20 minute, scrie bucataria-romaneasca.ro. Se formează perişoarele și se pun în supă, fierbându-se timp de 10 minute. Se îndepărtează spuma formată la suprafaţă.
CIORBĂ DE PERIȘOARE. Cum se prepară: REȚETA Se amestecă făina şi smântâna într-un bol. Se adaugă treptat 3-4 polonice cu supă fierbinte. Se toarnă smântâna în oala cu supă şi se amestecă bine. Se lasă 5 minute la fiert, fără să dea în clocot. Se adaugă pătrunjel tocat mărunt, sare şi piper, după gust.
Vezi și: Ciorbă de peşte cu roşii, rețeta. Felul de mâncare surprinzător de bun
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu