Ciorba de pui a la grec se face foarte uşor şi este extrem de gustoasă. Vă prezentăm o reţetă pe care trebuie neapărat să o încercaţi.
Un pui
Apa
2 cepe
3 morcovi
2 ardei
Jumătate de kilogram de cartofi
1 lingură de orez
2 roşii
2 ouă
250 de grame de smântână pentru gătit
Sare
Suc de lămâie
Pătrunjel
Se pune la fiert carnea de pui. Se curăţă legumele şi se toacă mărunt. După ce carnea dă în fiert, se spumuieştie şi se adaugă legumele, sarea şi orezul. Se lasă să fiarbă, iar aproape de final se acreşte cu suc de lămâie şi se drege cu ou şi smântână. Puteţi adăuga puţin pătrunjel. Acesta îi va da un gust aparte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu