Ciorba de pui nu trebuie să lipsească din frigiderul tău. Trebuie să încerci această reţetă.
Aveţi nevoie de următoarele ingrediente: un pui de curte, o ceapă, doi morcovi, un păstârnac, jumătate de ţelină, un ardei gras, tăiţei de casă, un litru de borş, sare, leuştean.
Se spală carnea de pui şi se pune la fiert. Când dă în clocot se spumuieste, după care se pune zarzavatul tăiat cubuleţe mici. Când observaţi că s-a fiert carnea, se adaugă borşul şi tăiţeii.
Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute. La final adaugaţi leuşteanul tocat mărunt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu