Ciorba de varză murată și bureți este chiar delicioasă. Merge perfect în această perioadă.
Ingrediente
500 g ciuperci
400 g varză murată
2 cepe potrivite
2 morcovi
2 cartofi
2 frunze dafin
3 linguri bulion sau suc de roşii
1 legătură pătrunjel verde
100 ml ulei
sare
Vezi și: Ciorbă de murături. Cea mai gustoasă mâncare
Cum se prepară
Ciorbă de varză murată și bureți. Toate legumele se toacă mărunt şi se pun la călit în ulei, scrie retetepractice.ro. Când s-au rumenit se sting cu 2 l de apă şi se continuă fierberea 30 de minute. Se adaugă bulionul sau pasta de roşii, amestecând din nou.
Ciorbă de varză murată și bureți. Se potriveşte de sare, se mai lasă 10 minute şi se ia de pe foc şi se acoperă cu un capac. Se serveşte fierbinte cu praz sau ceapă roşie crudă.
Vezi și: CIORBĂ de SALATĂ cu AFUMĂTURĂ. Rețeta DELICIOASĂ care trebuie încercată!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu