În rândurile ce urmează, puteți afla cum să pregătiți o ciorbă delicioasă de primăvară.
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani", a gătit o delicioasă ciorbă de primăvară.
2-3 legături de ștevie
1 legătură de leurdă
2-3 legături de lobodă
2 legături de ceapă verde
1 salată verde
250-300 gr de spanac
2-3 linguri bulion de casă
2-3 linguri de ulei
2-3 ouă
sare
piper
1 legătură de leuștean verde
zeamă de lămâie
Ceapa verde se toacă, se călește în ulei de măsline, apoi se adaugă bulionul. Se lasă să fiarbă câteva minute, se adaugă, pe rând, toate verdețurile tocate franjuri și se completează cu apă fierbinte.
Se lasă ciorba să fiarbă maxim 30 de minute și se potrivește gustul cu sare, potrivit a1.ro. Ulterior, se sparg câteva ouă, se amestecă cu puțină zeamă și se toarnă în ciorbă.
La final, se adaugă leuștean verde, tocat, și se potrivește gustul cu zeamă de lămâie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu