Ciorbă dobrogeană. Reţetă pas cu pas

Ciorba dobrogeană este delicioasă şi foarte uşor de făcut. Orice gospodină trebuie să ştie să o gătească. Vă prezentăm reţeta pas cu pas. 

Ingrediente

Carne de pasare de curte

1 ceapă

2 morcovi

pastirnac

țelină

1 ardei

3 roșii

1 ou ptr tăiței

1litru borș

1legatură leuștean

Vezi şi Cea mai bună reţetă de gogoşi. Cum să-ţi iasă pufoase şi gustoase

 

Mod de preparare

Se spală carnea de pasare și se pune la fiert. Când dă în fiert se spumuieste, după care se pune zarzavatul tăiat cubulete mici. Când observaţi că s-a fiert carnea, se adaugă borşul şi tăiţeii.

Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute. La final adaugaţi leuşteanul. 

VEZI ŞI Cum să faci cele mai bune clătite. Secretul ştiut doar de unii bucătari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel