Ciorba dobrogeană este delicioasă şi foarte uşor de făcut. Orice gospodină trebuie să ştie să o gătească. Vă prezentăm reţeta pas cu pas.
Carne de pasare de curte
1 ceapă
2 morcovi
pastirnac
țelină
1 ardei
3 roșii
1 ou ptr tăiței
1litru borș
1legatură leuștean
Se spală carnea de pasare și se pune la fiert. Când dă în fiert se spumuieste, după care se pune zarzavatul tăiat cubulete mici. Când observaţi că s-a fiert carnea, se adaugă borşul şi tăiţeii.
Dacă vreţi ca ciorba să fie mai roşie, puteţi adăuga puţin suc de roşii în momentul în care puneţi borşul. Lăsaţi să mai fiarbă 10 minute. La final adaugaţi leuşteanul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu