Ciprian Tătărușanu, retragere din activitate: Te-am pus mereu pe primul loc

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din activitate după 30 de ani.

Internaționalul Ciprian Tătărușanu, portarul echipei naționale, care a evoluat ultima oară la echipa saudită Abha, și-a anunțat încheierea carierei, într-o postare făcută pe o rețea socială.

”'Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic! Ți-am dat totul din primele zile și până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îți mulțumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele.

Ele m-au făcut omul care sunt azi! și pentru toți suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii și jurnaliștii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect și sper că am reușit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes! Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulțumesc pentru tot!”, a transmis Tătărușanu în mesajul său.

Citește și: Mircea Lucescu, după victoria României în fața Lituaniei: Rezervele noastre au contribuit decisiv la câștigarea meciului

De altfel, în secțiunea comnetarii suporterii, de la echipele de club, precum și de la națională, au curs felicitările la adresa portarului, între acestea aflându-se chiar și un comentariu din partea contului echipei naționale: ”Mulțumim pentru tot, @tatarusanuantonciprian”. ”Felicitări Ciprian! Ai fost și vei fi în inima tuturor românilor!”, este un alt comentariu, însoțit de câțiva trifoi. 

”Respect, Tataris”, a scris Alexandru Maxim, iar Alexandru Chipciu i-a transmis: ”Și noi îți mulțumim, Tataris!”.

Ciprian Tătărușanu (38 ani) și-a început cariera la Juventus București, după care a mai evoluat la Gloria Bistrița, Steaua București, Fiorentina, Nantes, Lyon, AC Milan și Abha, adunând 74 de selecții la naționala României, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel