Circulația rămâne oprită pe DN 25, în județul Galați

FOTO: captura video @ IGSU
FOTO: captura video @ IGSU

Inundațiile din județul Galați au afectat 10 drumuri naționale și trei drumuri județene, dar și traficul pe calea ferată.

Circulația rutieră rămâne oprită luni pe DN 25, între localitățile Vameș și Tudor Vladimirescu, în județul Galați, din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă, scrie Agerpres.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că luni dimineață, ca urmare a precipitațiilor abundente din ultima perioadă, circulația rutieră rămâne oprită pe DN 25, între localitățile Vameș și Tudor Vladimirescu, județul Galați. De asemenea, în județul Galați mai sunt închise 2 tronsoane de drumuri județene.

Reamintim că inclusiv circulația feroviară este afectată de ploile abundente din noaptea de 13 spre 14 septembrie.

”Pe distanța Hanu Conachi - Independența (SRCF Galați), firul II rămâne închis, fiind afectat de inundații (apă peste ciuperca șinei). În cursul dimineții de duminică, în intervalul 06:50 - 07:39 circulația feroviară a fost temporar oprită și pe firul I (a fost afectat trenul IR 12830, care va ajunge cu întârziere la destinație). În prezent, circulația feroviară pe distanța Hanu Conachi - Independența, se realizează doar pe firul I, cu restricție de viteză de 20 km/h, măsură necesară, până la retragerea apelor, pentru siguranța traficului”, a transmis CFR SA.

De asemenea, ”secția CF neinteroperabilă Berești - Târgu Bujor - Galați (gestionar de infrastructură fiind Transferoviar Infrastructură Neinteroperabilă SRL), rămâne închisă din cauza aluviunilor aduse de ploaia torențială”, au mai anunțat reprezentanții CFR SA.

Citește și: Cum vor fi ajutați românii care au rămas fără case din cauza inundațiilor. Anunțul ministrului Finanțelor

Un drum național din Arad, cu circulație restricționată din cauza aluviunilor

Totodată, în județul Arad, din cauza aluviunilor aduse pe carosabil, traficul auto se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, pe DN 7, în zona localității Lipova.

Polițiștii sfătuiesc șoferii ca, înainte de a porni la drum, să se informeze cu privire la condițiile meteorologice și la restricțiile de trafic instituite, să nu pătrundă pe tronsoanele de drum închise, să-și planifice rute alternative și să acorde atenție sporită tuturor manevrelor din timpul deplasărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel