Circulația rutieră va fi blocată în acest weekend pe mai multe artere ale Capitalei din cauza maratonului. Vezi aici despre ce străzi este vorba

Asociația Bucharest Running Club informează că în intervalul 7-9 octombrie 2011 va organiza a patra ediție a evenimentului Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon , cu punctul de Start/ Finish - Piața Alba Iulia.

În perioada 7-11 octombrie are loc în București, la Palatul Parlamentului, Adunarea Parlamentară a Statelor Membre NATO. Traseele oficiale ale acestui eveniment coincid cu cele ale Maratonului Internațional București și, din motive de securitate, traseul inițial al MIB a fost modificat. Datele și orele de desfășurare rămân aceleași. Crosul Copiilor se va desfășura la data stabilită, pe 8 octombrie, cu traseul începând din Piața Alba Iulia spre Piața Unirii și înapoi.

Traficul va fi închis sâmbătă, 8 octombrie între orele 8.00 și 12.00 în rondul Pieței Alba Iulia și pe Bulevardul Unirii, iar duminică, 9 octombrie, între orele 6.00-16.00 pe traseele amintite mai jos:

Start/Finish – Piața Alba Iulia

Cursa Populară Gillette (3,5 km – 9 octombrie): se pornește pe partea interioară a traseului, până la primul semafor către Unirea, punct de întoarcere, intersecția cu Lucian Blaga înapoi pe Bd Unirii către Piața Alba Iulia, intrare pe Bd Burebista (200m), întoarcere la rond Alba Iulia spre dreapta pe Bd Decebal, până la intersecția cu Mihai Bravu, întoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, înapoi pe Bd Decebal până la rond Alba Iulia, Finish -intră pe poartă pe interiorul pieței .

Cursele Competitive (42km, 21km și ștafetă - 9 octombrie): Start Alba Iulia, se pornește pe partea exterioară a traseului, se continuă până la intersecția Bd Unirii și Bd Brătianu, se întoarce la stânga pe Splaiul Unirii pe pod, și se continuă până la intersecția cu Mihai Bravu, unde se întoarce înapoi pe Splaiul Unirii , se face stânga la Pasaj Mărășești pe Bd Mircea Vodă, apoi dreapta pe Bd Unirii până la Piața Alba Iulia, se continuă pe Bd Burebista 200 m, apoi dreapta pe Bd Decebal până la intersecția cu Mihai Bravu, întoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, înapoi pe Bd Decebal și se continuă pe Bulevardul Unirii. Acest traseu se repetă de 4 ori. Finish- Piața Alba Iulia, pe interiorul pieței.

Crosul Copiilor (1 km – 8 octombrie): Start Piața Alba Iulia, pe Bd Unirii, întoarcere la intersecția cu Lucian Blaga. Finish – Piața Alba Iulia. 500mX2 = 1km.

Deasemenea, în intervalul orar mai sus menționat, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

O hartă a noului traseu poate fi vizionată aici: http://bucharest-marathon.com/wp-content/uploads/2011/09/traseu-maraton-nou.jpg

Raiffeisen Bucharest International Marathon este organizat în colaborare cu Primăria Generală a Municipiului București, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Român și Federația Română de Atletism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel