Circulația trenurilor, oprită după ce un TIR a căzut de pe un pod, la Făurei

FOTO: DC News
FOTO: DC News

Un TIR a căzut de pe un pod de lângă Făurei și a rupt stâlpul care susține linia de contact pe linia CF Făurei Cireșu, sensul spre Constanța.

Un TIR condus de un șofer de 66 de ani a căzut miercuri dimineață de pe podul de trecere peste calea ferată, în apropiere de Făurei, iar în cădere a rupt stâlpul de susținere a liniei de contact pe linia CF Făurei - Cireșu (sensul spre Constanța)

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 66 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autocamion pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, ar fi pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecţie şi a căzut de pe pod.

În cădere, autocamionul a lovit un stâlp care s-a rupt, motiv pentru care la fata locului intervin reprezentanţi CFR, iar circulaţia feroviară este oprită în aceste momente. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Brăila, scrie Agerpres.

Şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la spital în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ca urmare a acestui accident rutier, circulația feroviară s-a desfășurat doar pe Firul I, deoarece pe Firul II a fost rupt un stâlp care susține linia de contact. Echipele de intervenție ale SRCF Galați vor acționa în zona respectivă cu o macara pentru înlocuirea stâlpului și a firului de contact, notează Club Feroviar.

Citește și: Un autobuz a căzut de pe un pod aproape de Veneţia. Un pompier italian spune că "sunt prea mulţi morţi" - Galerie foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel