Citatul în care se regăsește Orianda Donca, mai ales „în această perioadă“ dificilă pentru familia sa

Orianda, soția lui Călin Donca, a transmis un nou mesaj.

Familia lui Călin Donca trece printr-o perioadă extrem de dificilă, pe fondul reținerii acestuia, pe 19 septembrie, pentru constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

În același dosar este anchetată și soția omului de afaceri, Orianda, însă aceasta a fost lăsată în libertate pentru a-și putea crește cei cinci copii pe care îi are cu Călin. Mai mult, Orianda Donca a fost nevoită să apeleze la sprijinul prietenilor de familie pentru a se putea ocupa de cei mici. Avocatul Teodor Cârnaț a vorbit recent, pe Instagram, despre acest lucru.

„Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor“, a spus avocatul.

CITEȘTE ȘI       -      Familia lui Călin Donca, lovită de o tragedie. Orianda: Pe lângă tot circul în care suntem acum, suntem șocați și de această bruscă întâmplare / foto

Citatul în care se regăsește Orianda Donca

Roxana Boc, prietenă a Oriandei Donca, a etichetat-o pe soția omului de afaceri într-o postare pe Instagram, acolo unde a atașat o fotografie dintre-o carte. La finalul paginii era un citat de David Brink.

„Un om de succes e acela care poate construi o fundație solidă cu cărămizile pe care alții le aruncă în el“ - David Brink.

Orianda a distribuit story-ul și i-a mulțumit prietenei sale că i-a „reamintit, mai ales în această perioadă“.

Potrivit postărilor de pe Instagram din ultimele zile ale Oriandei Donca, numeroși prieteni și apropiați ai familiei și-au manifestat sprijinul, în diferite feluri, pentru familia greu încercată a omului de afaceri Călin Donca. Mai mult, unii dintre aceștia chiar s-au ocupat de îngrijirea copiilor.

CITEȘTE ȘI        -        Ce note lua Călin Donca la școală. Imagini virale cu catalogul: Am primit 4 de 2 și am rămas corijent, singurul corijent din clasă / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel