EXCLUSIV  Cititor DC News, la pescuit aproape de o comună din Brăila: Nimeni nu mai vorbește de războiul din Ucraina, dar iată ce se întâmplă din cinci în cinci minute!

 DC News
DC News

Un cititor DC News ne-a povestit ce a pățit, joi seară, în timp ce era la pescuit.

Un cititor DC News ne-a scris că se afla la pescuit când, deodată, au început bombardamentele.

„Nimeni nu mai vorbește despre războiul din Ucraina, dar situația continuă să fie teribilă acolo. Eram la pescuit, sunt pe Dunăre, pe fluviul navigabil care duce spre Tulcea, Constanța, mai exact în spatele meu se află comuna Tufești (Brăila). De la ora 21.30, din cinci în cinci minute, se aud bombardamente. Din când în când se luminează zona de unde se aud bombardamentele. Este crunt, dar conflictul există în continuare, chiar dacă acum nu i se mai acordă atenție în presă!”, ne-a povestit cititorul.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI:

Statele Unite deţin informaţii potrivit cărora armata rusă execută soldaţii care nu respectă ordinele în războiul din Ucraina, a anunţat joi Casa Albă, relatează Reuters şi AFP.

„Avem informaţii că armata rusă execută efectiv soldaţi care refuză să urmeze ordinele", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Avem, de asemenea, informaţii că comandanţii ruşi ameninţă că vor executa unităţi întregi dacă încearcă să se retragă din calea tirurilor de artilerie ucrainene", a mai spus oficialul american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel