Luni începe etapa a treia a campaniei de vaccinare. Cîțu: 500.000 de beneficiari înscriși sunt din rândul populației generale

Guvernul României
Guvernul României

Din cele 1,5 milioane de persoane înscrise pe listele de așteptare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, 500.000 de beneficiari sunt din rândul populației generale. 

Premierul Florin Cîţu anunţă că de luni începe etapa a III-a de vaccinare anti-COVID-19, peste 1,5 milioane de beneficiari fiind înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale, precizează Agerpres.

Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat, scrie premierul duminică pe Facebook.

El precizează că vaccinarea nu este obligatorie, dar este singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând. Împreună învingem pandemia!, a fost mesajul transmis de prim-ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel