Cât costă masca lui Florin Cîțu cu particule de cupru și capacitate de autosterilizare. Distruge virusurile

Ce mască specială a purtat Florin Cîțu la ședința de Guvern.

Florin Cîțu a susținut o declarație de presă în urma ședinței de Guvern de pe 10 februarie și chiar dacă semnalul său de alarmă trebuia să atragă atenția tuturor, masca pe care a purtat-o nu a trecut neobservată.

Premierul a purtat o mască specială, modelul VK RespiPRO Respilon, o mască care are capacitatea de a se autosteriliza, oferind protecție îndelungată celui care o poartă. 

Ce spun producătorii măștii. Cum se autosterilizează, de fapt

Potrivit descrierii făcute de către producătorii măștii, aceasta are o eficiență ridicată de filtrare și este confecționată din nanofibre care blochează până la 99,7-99,99% din virusuri. Particulele de cupru, prezente atât pe partea interioară, cât și exterioară a măștii contribuie la distrugerea virusurilor din mediul înconjurător.

Grație capacității de autosterilizare pe care o posedă masca, cel care o poartă nu va fi nevoit să o spele sau să o dezinfecteze după fiecare purtare. Producătorii recomandă să fie înlocuită după o săptămână, dacă nu prezintă semne de degradare. Mai mult decât atât, materialele din care este confecționată sunt unele prietenoase cu natura. O astfel de masca poate fi achiziționată din mediul online pentru aproximativ 43 de lei, un pachet cu 3 bucăți, scrie click.ro.

Dan Vîlceanu și Elena Cristian, SCANDAL de proporții: Mi-e JENĂ să fiu în dialog cu dvs. Bocitoare, veniți cu toate tâmpeniile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel