Cîţu: Nu ar trebui să avem niciun val 4. Voi susţine ca economia să rămână deschisă

Cîţu: Nu ar trebui să avem niciun val 4. Voi susţine ca economia să rămână deschisă
Cîţu: Nu ar trebui să avem niciun val 4. Voi susţine ca economia să rămână deschisă

Premierul Florin Cîţu susţine că România nu ar trebui să se confrunte cu un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care populaţia se vaccinează. 

Florin Cîțu a declarat, vineri, la Botoşani, că economia ţării nu ar trebui să mai aibă de suferit din cauza noului coronavirus, subliniind că va milita pentru ca 'economia să rămână deschisă'.

'Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte', a afirmat Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a avut, vineri, o întâlnire cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii. 

CITEȘTE ȘI  Plaja mărită din Mamaia. IMAGINILE ZILEI: Operatorii economici sunt disperați!

Florin Cîțu, despre traficul de persoane

De asemenea, Florin Cîțu a transmis vineri un mesaj, pe Facebook, despre traficul de persoane.

"Departamentul de Stat al SUA a lansat în cursul zilei de ieri Raportul privind Traficul de Persoane pe anul 2021. După eforturile Guvernului de anul precedent, alături de societatea civilă, România rămâne pe Tier 2 Watch List. Adică se menține pe lista de supraveghere la nivel 2.

Problema traficului de persoane este o prioritate pentru Guvern. Avem soluții pe care le vom urmări și coordona integrat de la nivelul Cancelariei. Mă voi asigura că sincopele existente sunt rezolvate în cel mai scurt timp și eficient mod.

Vreau să le transmit tuturor românilor, dar și specialiștilor, că nicio suspiciune de exploatare nu trebuie ignorată și trebuie tratată cu maximă seriozitate. Traficul de persoane și exploatarea trebuie combătute în România. Este nevoie de un efort integrat din partea tuturor instituțiilor. Trebuie să ne asigurăm că nicio persoană vulnerabilă nu mai devine victimă", transmite premierul Florin Cîţu printr-un mesaj publicat pe Facebook.

CITEȘTE ȘI Înregistrare. Alegerile PNL de la Sectorul 5, mânuite de Ludovic Orban

CITEȘTE ȘI Ciolacu: Acord istoric care vizează multinaționalele. 'Guvernul Cîțu tace mâlc! Ieșiți la tablă și explicați-ne!'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel