Cîțu și Ghinea, despre înțelegerea în coaliție pentru PNRR: Suma este sub 30 de miliarde de euro

Premierul Florin Cîțu și ministrul Cristian Ghinea au spus, miercuri seară, după ședința coaliției, unde s-a discutat despre Planul de Redresare și Reziliență (PNRR), că s-a ajuns la o înțelegere pentru suma de sub 30 de miliarde de euro.

„Nu renunțăm la niciun proiect. A fost o discuție de optimizare a ceea ce aveam până acum în PNRR. Nu sunt probleme, nu sunt nici obiecții, sunt comentarii referitoare la faptul că au cerut (la Comisia Europeană – n.r.) mai multe detalii și asta am făcut aici, le-am cerut și miniștrilor mai multe detalii (...). Unii dintre miniștri chiar vor merge la Bruxelles în perioada următoare să explice mai bine”, a spus premierul Florin Cîțu, miercuri seară, după ședința coaliției.

„Rămân proiectele pe care le-am pus în forma respectivă. Cred că sunt două sau trei proiecte unde sumele sunt diferite, dar proiectele rămân. Proiectele sunt importante. Am spus din primul moment că acest PNRR trebuie văzut în ansamblu. Parte din proiecte vor fi finanțate în totalitate din PNRR”, a mai spus Florin Cîțu.

„Suntem acum la o înțelegere în coaliție pentru o sumă de sub 30 de miliarde. Rămân niște semne de întrebare care vor trebui discutate de către miniștrii care merg la Bruxelles”, a spus ministrul Cristian Ghinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel