City-managerul din Tulcea, limbaj suburban la adresa jurnaliștilor. I se cere demisia

City-managerul din Tulcea, limbaj suburban. FOTO: Facebook @ Nicolae Bibu
City-managerul din Tulcea, limbaj suburban. FOTO: Facebook @ Nicolae Bibu

Presa tulceană îi cere demisia lui Nicolae Bibu, city-managerul municipiului Tulcea.

City-managerul municipiului Tulcea, Nicolae Bibu, este acuzat că are un limbaj sub nivelul funcției pe care o ocupă, atunci când discută cu presa, direct sau prin intermediul postărilor sau a comentariilor pe social media.

De altfel, potrivit presei locale, Nicolae Bibu este ”un foarte apropiat al primarului Ștefan Ilie”, existând suspiciunea că Bibu este ”cel care ia cele mai multe decizii în Primăria Tulcea, adică... primarul real al municipiului Tulcea, dar când am văzut ce poate debita  în timp ce atacă cu invective şi limbaj suburban un coleg de breaslă, mi-am dat seama că anii petrecuţi în PDL şi-au pus amprenta, ireparabil”, notează Tulcea Noastră.

Potrivit sursei menționate, dar și a unei postări făcute pe propria pagină, administratorul public al municipiului Tulcea i se adresează unui jurnalist, care l-a deranjat, cu cuvinte jignitoare, care fac referire, printre altele, la statura corpolentă a jurnalistului, neezitând să îl numească ”javră de 0,15 tone”, iar seria jignirilor continuă.

”Acest personaj se gudură când i se spune doggie, considerând că o fi vreun cățel, când de fapt el nu este decât o javră de 0,15t.

Ștergându-mi toate comentariile de pe fițuica pe care o administrează sunt nevoit să scriu aici.

Așadar, amintesc mai jos câteva dintre cele stabilite cu el în discuțiile anterioare:

- că este mult prea prost, dar nu este vina lui. Specialiștii confirmă că amestecul de multă bere moca și mulți bani publici plătiți ca taxă de protecție aflat într-un butoi de 0,15t de grăsime poate afecta și singurul neuron găsit în butoi.

- că este consumator de bani publici pe bandă rulantă. Vom vedea rezultatele anchetelor în perioada imediat următoare. Plătitorul de contracte o să-l tragă după el chiar și cu macara.

- că este coprofag simțim cu toții când deschide gura.

- că atârnă de unul sau de altul poate va primi ceva bani… sau bere, comme d’habitude. Mai sunt și altele stabilite împreună cu el, dar vor urma”, a scris Nicolae Bibu pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui Bibu este apreciată de multe persoane, care, de altfel, continuă seria de ”caracterizări” pe care acesta i-a făcut-o jurnalistului.

”Domnule Bibu, cu asemenea limbaj, cu un aşa caracter… colegii jurnalişti de la Bucureşti vă aşteaptă cu braţele deschise. Nu cred că au mai avut demult subiecte atât de interesante, cum doar dvs. puteţi oferi în momente de frustrare maximă… Sunt chiar curios şi ce va spune conducerea partidului dvs. când va descoperi ce talente aveţi, literar vorbind. Iar despre tulceni, o parte au văzut deja cine sunteţi. Ceilalţi…vor afla, indiferent de toate ameninţările voastre (despre care, vom reveni în curând)”, scriu cei de la Tulcea Noastră, care îi cer demisia lui Nicolae Bibu, dar și să își ofere scuzele tulcenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel