Ciucă a reușit o ironie! Răspuns tăios pentru Lasconi, plin de aluzii

Nicolae Ciucă. Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă. Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă i-a dat un răspuns tăios Elenei Lasconi.

Nicolae Ciucă, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, i-a dat un răspuns tăios Elenei Lasconi, candidatul USR, după ce aceasta i-a adresat o întrebare plină de aluzii.

"Pentru domnul Ciucă, chiar îmi e simpatic și nu vreau să îl încurc, dar l-aș întreba așa din curiozitate: Câte găuri ați nimerit din terenul de la Neptun sau ați tras ca la Nasiria?", a fost întrebarea Elenei Lasconi.

"Răspunsul este foarte simplu. Eu la ce nu mă pricep nu mă bag. Ca atare, nu am jucat golf în viața mea și asta cu nimeritul găurilor este cu tâlc, iar când vine vorba de Nasiria, după emisiunea de aseară, am putut să constat foarte simplu că doamna Lasconi, cu tot respectul, îi spun că acolo unde nu se pricepe, este bine, de asemenea, să nu se bage", a declarat Nicolae Ciucă în cadrul unei dezbateri electorale.

Întrebarea Elenei Lasconi vine după ce recent s-a aflat că președintele Klaus Iohannis și-a făcut teren de golf la mare.

VEZI ȘI: Paradox cu Iohannis și găurile de golf de la Neptun. Marea spaimă a Dianei Tache / video

Gafa Elenei Lasconi la care a făcut referire Nicolae Ciucă

VEZI ȘI: Elena Lasconi, prinsă în offside. A spus că ar vota în Consiliul de Securitate ONU dacă ajunge preşedinte

În schimb, răspunsul ironic al lui Nicolae Ciucă face referire în special la gafa făcută aseară de către Elena Lasconi, candidatul USR la alegerile prezidențiale, chiar în cadrul unei dezbateri electorale care o avea pe ea în prim-plan. Aceasta a fost pusă în dificultate de o întrebare-capcană a jurnalistului Adrian Ursu și a afirmat că va vota în Consiliului de Securitate al ONU dacă se va pune problema condamnării și sancționării Israelului pentru victimele civile din Gaza sau din Liban, iar jurnalistul i-a amintit că România nu este membră, deci ea nu își va putea da votul dacă va ajunge președinte.

Ulterior, Adrian Ursu a întrebat-o care sunt totuși membrii Consiliului de Securitate al ONU, dar Elena Lasconi a fost pusă și mai mult în dificultate pentru că nu a știut să răspundă. Aceasta nu a știut să numească nici măcar membrii permanenți cu putere de veto asupra oricărei rezoluții a Consiliului, care sunt doar cinci: China, Federaţia Rusă, Franţa, Marea Britanie şi SUA.

VEZI ȘI: Cristian Tudor Popescu, observație-cheie după emisiunea de la Antena 3 CNN cu Elena Lasconi. Semnalează o premieră tristă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel