EXCLUSIV  Ciucă, despre măsura cu banii cash: Nu trebuie ca oamenii să ajungă să creadă că sunt considerați toți evazioniști, mai ales cei care abia agonisesc un bănuț

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Conform unor surse DC News, Nicolae Ciucă a făcut o serie de precizări privind măsura banilor cash.

„Eu nu susțin măsura cash, ca să fie clar. Dar realitatea este ca trebuie să și găsim măsuri care să combată evaziunea fiscală. Sigur, eu vă spun clar că nu cred că soluția este această măsură cash. Și vom vedea ce se va întâmpla cu ea. Trebuie să analizăm foarte bine măsura, pentru că nu trebuie ca oamenii să ajungă să creadă că sunt considerați toți evazioniști, mai ales cei care abia agonisesc un bănuț”, a zis Nicoale Ciucă, într-o ședință cu liberalii, conform unor surse DC News.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Sinaia, referindu-se la măsurile fiscale adoptate de Executiv, că, în funcţie de efectul pe care acestea îl produc, se va discuta în coaliţie şi se va lua o decizie.

„În momentul de faţă este o decizie luată şi am convenit ca, în funcţie de efectul pe care îl produc aceste măsuri, vom analiza, vom discuta în coaliţie şi, în funcţie de efecte, vom lua o decizie", a spus Ciucă.


Întrebat despre posibilitatea ca băncile să majoreze comisioanele, Nicolae Ciucă a spus că această măsură nu a fost discutată.

„Nu s-a discutat această măsură, nu cred că este momentul acum să discutăm despre mărirea comisioanelor", a afirmat acesta.

VEZI ȘI: Prezidențiale 2024. Chirieac, după anunțul lui Ciucă: „Calculele pentru alegeri se schimbă fundamental”. Mișcarea PSD, cea mai așteptată mutare după decizia PNL - https://www.dcnews.ro/prezidentiale-2024-chirieac-dupa-anuntul-lui-ciuca-calculele-pentru-alegeri-se-schimba-fundamental-miscarea-psd-cea-mai-asteptata-mutare-dupa-decizia-pnl_936703.html

În cadrul unei ședințe PNL, Nicolae Ciucă a zis, conform unor surse DC News: „Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei. Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm. Să dăm Președintele României. Pentru că nu există altă soluție pentru dezvoltarea României”. Așadar, Nicolae Ciucă este candidatul PNL la prezidențiale.

Și Lucian Bode a spus, în aceeași ședință, conform surselor DC News: „Nu avem voie față de PNL, față de militanții noștri să ne propunem altceva decât locul 1! Pentru asta trebuie să fim uniți! Unitatea noastră poate să ne ducă la câștigarea alegerilor. Cred că suntem conștienți cu toții că avem un an greu, după 2024 cu PNL la guvernare încă patru ani clar e loc sub soare pentru toți! 

Partidul Național Liberal trebuie să câștige președinția României. Trebuie să spunem clar și cu argumente de ce candidatul nostru e cel mai bun și mai potrivit să ocupe cea mai înaltă demnitate în stat”. Vedeți detalii aici - https://www.dcnews.ro/trei-optiuni-pentru-pnl-la-alegerile-din-2024-surse_936692.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel