Ciucă: Haideți să vă spun un banc. Probabil v-ați fi așteptat să zic bancuri cu olteni, dar nu vreau să-i supăr pentru că îi iubesc / video

Ciucă
Ciucă

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă are simțul umorului și dacă a râs vreodată de vreo gafă pe care a făcut-o.

„A greși și a face gafe sunt lucruri omenești. Fiecare facem gafe. Dacă ajungem să râdem de ele înseamnă că le conștientizăm. Poate nu le mai facem a doua oară”, a zis președintele PNL la Kanal D.


Întrebat de jurnalista Denise Rifai care este bancul său preferat, Nicolae Ciucă a zis: „N-am să vă spun bancul meu preferat. În schimb, vă pot spune un banc. Mi-a plăcut unul foarte tare și sună așa: 

Un bărbat se duce acasă la prietenul său și-l găsește călcând o cămașă și îl întreabă:

- Doar ce te-ai însurat. Ai ajuns să îți calci singur cămașa? 

- Te înșeli. Nu este cămașa mea, este a soției”.

„Probabil v-ați fi așteptat să zic bancuri cu olteni, dar nu am vrut pentru că nu vreau să-i supăr. Îi iubesc atât de mult încât nu vreau să-i supăr”, a mai zis Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă, lider al Partidului Național Liberal, a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. În cadrul emisiunii de la Kanal D, telespectatorii au avut ocazia de a-l cunoaște mai bine pe Nicolae Ciucă, de a afla mai multe informații despre motivațiile sale politice, precum și despre pregătirea sa pentru competiția în lumea politică.

Interviul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” a oferit noi perspective asupra lui Nicolae Ciucă, atât ca politician, cât și ca lider, punând sub lupă calitățile și viziunea care l-au propulsat în fruntea uneia dintre cele mai importante forțe politice din România.

„Regretați că ați acceptat să fiți prim-ministru?”, „Când a început să conteze numele Ciucă?”, „Ați putea întoarce armele împotriva lui Klaus Iohannis?”, „L-ați vota pe Marcel Ciolacu președinte?”, „Ce șanse are PNL în fața AUR?”, „Știți ce înseamnă un stat în faliment?”, „Sunteți pregătit să plecați acasă?”, „Am în față un erou?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicolae Ciucă.

VEZI ȘI: Ciucă, în lacrimi la TV. Întrebarea care l-a închis. Abia și-a mai găsit cuvintele să vorbească / video - https://www.dcnews.ro/ciuca-in-lacrimi-la-tv-intrebarea-care-l-a-inchis-abia-si-a-mai-gasit-cuvintele-sa-vorbeasca-video_934313.html

VEZI ȘI: Ciucă, așa cum rar îl vedeți. V-ați fi imaginat că ascultă muzica acestor artiști și că adoră să danseze? / video - https://www.dcnews.ro/ciuca-asa-cum-rar-il-vedeti-v-ati-fi-imaginat-ca-asculta-muzica-acestor-artisti-si-ca-adora-sa-danseze-video_934318.html

VEZI ȘI: „Ingrediente secrete” pentru cea mai bună ciorbă făcută de Ciucă: Simplu, rapid și gustos, mai ales „când n-ai din ce să faci mâncare” / video - https://www.dcnews.ro/ingrediente-secrete-pentru-cea-mai-buna-ciorba-facuta-de-ciuca-simplu-rapid-si-gustos-mai-ales-cand-n-ai-din-ce-sa-faci-mancare-video_933110.html

Vezi și un interviu cu Nicolae Ciucă acordat recent la DC News:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel