Ciucă își rescrie cartea, nemulțumit de modul în care consilierii săi ar fi scris anumite capitole. Acestea nu ar corespunde cu realitatea

Inquam Photos / Malina Norocea
Inquam Photos / Malina Norocea

Nicolae Ciucă își rescrie cartea după ce, conform unor surse PSD, consilierii acestuia nu ar fi scris lucruri conforme cu realitatea.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, își rescrie cartea promovată prin panouri de 2 milioane de euro. Conform surselor PSD, menționate de Antena 3 CNN, candidatul la Cotroceni este nemulțumit de modul în care consilierii săi au scris câteva capitole care nu ar fi conforme cu realitatea.

Acesta ar fi motivul principal pentru care lansarea cărții “Un ostaș în slujba țării” a fost amânată de două ori. Prima lansare trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie, după alegerile locale și europarlamentare. A doua amânare a avut loc în iulie. Acum, se va face iar o amânare, cartea urmând să fie lansată la începutul lui septembrie, potrivit Antena 3.

Totodată, sursele declară că inspirația a venit pe modelul ceh, unde actualul președinte, Petr Pavel, a folosit aceeași metodă. Cei doi au fost colegi în SUA la un stagiu NATO. 

Atacul lui Ciucă la adresa lui Ciolacu

Într-o postare recentă pe Facebook, Nicolae Ciucă l-a criticat dur pe premierul Marcel Ciolacu, ca răspuns la reproșurile privind cartea sa. De asemenea, i-a cerut acestuia să abordeze cu "maximă" responsabilitate situația de la Spitalul Pantelimon, denunțând "controversele apărute în presă și declarațiile contradictorii ale premierului".

„Am observat ardoarea cu care premierul Marcel Ciolacu aduce în discuție problema cărții pe care am scris-o. Îi transmit să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație, sper că va reuși să-l citească.

Dar până atunci, în calitate de partener de coaliție, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situația de la spitalul Pantelimon. Am observat controversele din presă și declarațiile contradictorii ale premierului Marcel Ciolacu.

Cred că este nevoie de mult mai mult curaj politic și onestitate. Trebuie spuse lucrurile exact așa cum sunt, fără a căuta popularitate. Indiferent cine a greșit, dacă s-au grăbit procurorii sau dacă există vreo situație în care medicii au acționat în afara normelor, premierul României trebuie să transmită încredere în justiție și sistemul de sănătate. Nu să spună azi ceva, iar mâine altceva. Este cea mai nefericită decizie, iar românii nu au nevoie de atitudini politicianiste în asemenea situații”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

"Paginile acestei cărţi sunt despre mine" 

"Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului", a scris Nicolae Ciucă, pe site-ul său.

"De ce o carte despre Nicolae Ciucă? Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că 'nu sunt din filmul acesta' al politicii româneşti. Şi e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Şi veţi vedea în această colecţie de gânduri şi poveşti de viaţă care e crezul meu. Sunt un om cât se poate de simplu, cu credinţă şi frică de Dumnezeu. Îmi iubesc ţara şi nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaş în slujba României, e să îmi apăr patria. Şi asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată şi cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla şi oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim", a explicat liderul PNL. Vezi tot articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel