Ciucă, mesaj despre securitatea României după amenințarea Rusiei

Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj despre securitatea României.

Liderul PNL a zis că amenințarea cu atacarea capitalei României nu este realistă. Datorită partenerilor noștri și Armatei României, suntem în siguranță.

Reacția sa vine după ce postul de televiziune de stat rus Rossiya 1 a difuzat un segment în care amenința cu atacarea capitalelor europene.

2. -imagine fara descriere- (ciuca_86015300.jpg)

„Televiziunea rusă de stat, care răspândește frecvent propagandă de război, amenință în mod deschis cu atacarea capitalei României. Nu cred că această amenințare este realistă în prezent și cred că ar trebui să ne păstrăm calmul. Datorită partenerilor noștri și Armatei României, suntem în siguranță. Să luăm această amenințare ca pe o reamintire a faptului că dușmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii. Fiecare politician din România ar trebui să înțeleagă acest lucru și să protejeze unitatea și stabilitatea noastră. Așa înțeleg eu că trebuie combătută propaganda rusă care nu are alt scop decât a ne speria și a ne dezbina”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

„Aproape toate capitalele europene vor fi amenințate dacă rachetele noastre sunt staționate în Kaliningrad: Berlin, Varșovia, toate statele baltice, Paris, București, Praga și, bineînțeles, bazele americane din Germania", a declarat Ievgeni Popov, prezentator TV și deputat în Duma de Stat, în timpul emisiunii evidențiate de agenția independentă de știri de investigație Agentstvo, potrivit themoscowtimes.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel