EXCLUSIV  Ciucă răspunde atacurilor lui Crin Antonescu. Cum încearcă să-i câștige votul: Cred că trebuie să aprecieze acest lucru / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă a declarat că nu a discutat cu Crin Antonescu după atacurile acestuia, dar au avut o conversație decentă înainte. 

Nicolae Ciucă a subliniat că, în ciuda criticilor publice primite din partea lui Crin Antonescu, preferă să mențină o atitudine de respect și să nu răspundă atacurilor. El consideră că acest comportament, bazat pe respectul dintre doi oameni care au condus aceeași formațiune politică, ar trebui apreciat. În același timp, liderul PNL crede că atât el, cât și Antonescu încă împărtășesc valorile și principiile Partidului Național Liberal, chiar dacă Crin Antonescu nu îl sprijină direct.

„Probabil știți atacurile lansate de Crin Antonescu la adresa dumneavoastră. Vreau să vă întreb dacă ați vorbit cu el după aceste atacuri.”, a întrebat Anca Murgoci, redactor-șef DC News.  

„Nu, pentru că am vorbit cu dumnealui înainte. Am avut un dialog cât se poate de decent - și acum, oricând, vorbesc cu dumnealui - din respect pentru fostul președinte al Partidului Național Liberal.”, a spus Nicolae Ciucă.

„Nu sunteți dezamăgit că a zis că nu vă votează? Vreau să știu ce faceți pentru a-i câștiga votul pentru că fiecare vot contează.”, a spus Anca Murgoci. 

„Păi, doar faptul că nu vorbesc și nu spun nimic despre domnia sa, cred că trebuie să aprecieze - din punct de vedere al ce înseamnă un comportament între doi oameni care se respectă unul pe celălalt, doi oameni care au condus, sau conduc, aceeași formațiune politică, în ale cărei valori și virtuți sunt convins că mai crede și dumnealui, la fel cum cred și eu.”, a spus Nicolae Ciucă. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel