Ciupercile, mod de preparare. Cum se gătesc corect

Ciupercile sunt foarte consumate, dar puțină lume știe cum se prepară pentru a nu-și pierde numeroasele beneficii pe care acestea le au pentru organism.

Ciupercile conțin numeroase substanțe benefice pentru organism, însă modul în care le gătești poate reduce simțitor cantitatea acestora, arată Realitatea.

În urma unor studii, oamenii de știință au ajuns la concluzia că cele mai bune metode de a găti ciupercile sunt prepararea la microunde sau la grătar.

Dacă le prăjești, se pierd proteinele și carbohidrații și, în plus, crește nivelul de grăsimi. Dacă le fierbi, se pierde o mare cantitate de antioxidanți.

[citeste s]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel